Budak-budak bertuah

Sunday, February 8, 2009

Big Bro... n Lil Sis


Little princess

Tsara Uzma

Seksinyer... ouch... Abg Amir

The bold side of me...

It's us... having so much fun together...

Friday, February 6, 2009

Alhamdulillah..

Setelah hampir 12 jam btarung ngan kesakitan, 2nd tuah selamat dilahirkn pd 6.2.2009 @ 7..34am di PPUM.. Baby girl (2.63kg) ini akan dinamakn Tsara Uzma yg bermaksud kekayaan terbesar. Moga2 disebalik namanya akan memberi erti dlm hidup mummy&daddy. Alhamdulillah, mummy x mengalami kesukaran dlm proses melahirkn nya..

Wednesday, February 4, 2009

Azam tahun baru & 7 perkara mengenai saya

Azam tahun baru 2009
Azam tahun 2009 ni of course mummy nak menyambung balik karier yg yang dah tergendala ditengah jalan. Sudah pasti nak cari keje n bjuang demi anak2 mummy.. harap2 mummy x patah semangat lagi.. Semoga mummy akan jadi lebih tabah demi anak2 mummy.

7 Fakta tentang Mummy
1. Skang ni tgh btarung ngan kesakitan.. aper2 pun lom tahap kontraksi yg kuat.. agak2 tgh mlm kang 2nd tuah nak kuar kot...cepat.. cepat.. cepat..
2. Mummy to a 17 months toddler.. Tuah Amir Harith..& coming soon my newborn yg mcm x sabo nak kuar mlm ni.. wife to En. Ahmad Hisham b. Alias.
3. Bercinta sakan selama 6 thn with my hubby n after that we get married.
4. I'm forth from 6 siblings. 1 big brother, 2 big sister & 2 younger bro.. but mummy yg kawen dulu...
5. Dulu minat sgt kaler purple, tp skang x kisah sgt.
6. Suka pendam perasaan kot..
7. Suka permainan komputer jugak kot..

Sunday, February 1, 2009

1st February & still counting the days!!


Mummy @ 37 weeks


Abg Amir wit moto

Due date on 10th February.. lambat pulak mummy rasakan.. last check up hampir2 admit coz air ketuban dah kurang. tp docs say i don't have to worry coz baby dah berada dlm kedudukn yg betul so mummy just wait the baby to come out.. bile agaknye yer... x sabar dah ni... coz the 2nd tuah bnyk kejutan yg membuat mummy jadi x sabar... pls..pls pls... keluar lah cepat...