Budak-budak bertuah

Wednesday, August 29, 2012

Bila dah berpenyakit M

 Salam...

Salam Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin..

Habis dah cuti raya 2 minggu..
Raya hari tu cam biasalah..

Balik kampung my Hubby dulu baru lah balik kg saya..
Cuti2 lama pun x der wat per..

Projek kuih terbengkalai..
Apa tak nye.. buat setalam..... habis setalam..
Sabar jek lah..
Sambil tu layan Arif yg asyik nak berkepit jek ngan mummy nye ni..
Haish.. memang tak boleh nak buat apa da...


Gambar?
Nanti lah saya upload k..
Harap2 penyakit M ni akan sembuh..
Harap2 dapat Mood baru lepas raya ni..
Maklum lah... dah cuti lama..

Oklah...
Bye!

Wednesday, August 15, 2012

Kuih raya pertama tahun ini


nama nye popia mini..

tp lom sampai lg satu bekas..

hahaha..

kurang gigih..

esok cuba lagi..

Friday, August 10, 2012

Menghitung detik waktu

Lebih kurang 6 jam jek lagi..

Pastu balik..

Yeay!!

Pastu...

CUTI dua minggu..

*******************************************************************************

he he he

jgn jeles..

Monday, August 6, 2012

Ramadhan..

 Yup...
dah 17 hari kita berpuasa..

semenjak puasa ni.. memang x der saya meng-update blog..
alasan?
sibuk..

lah sangatt..

ha ha ha..

nampaknye mcm x der pe nak apdet sgt..

puasa mcm biasalah..

letih sikit sbb Arif masih lagi breast feed..
jadi, malam2 sentiasa minum air..
dan minum macam2 jenis air supaya susu lebih lemak berkrim..
hehehe..

kerja n puasa..
ini first time..
keje nye membebel..
pagi sampai petang..
letih jugak..

sudah nye.. bukak puasa sy tak de nak masak2..
suma main tunjuk2 je kat pasar ramadhan..
he he he..

maka ngan bangga nye jugak tahun ni x der gak buat kuih raya..
suma main tunjukk jer..

ape2..
lagi 5 hari saya akan bercuti..
yeay..!!

kalau rajin masak2 dan buat kuih raya nanti sy update..
kalau je..