Budak-budak bertuah

Wednesday, July 15, 2009

Nama-nama bayi ANDA

DANISH
DARWISY
DANIEL
Ini adalah nama2 yg my mum dah band awal2 x bagi letak kat cucu2 dia. Dia kata sanggup x ngaku cucu kalo letak nama tu.. buleh dak camtu?? Tapi kalo saya la kan ... saya x mo letak nama AIMAN lah.. aper lagi AKIL HAYY..
Bukan nye ape.. my mom tu x bape suka sbb payah benar nak menyebutnyer. Lgpun kita ni melayu.. terlebis berangan nak letak nama omputeh wat pe.. sedar diri tu mkn belacan sampai jilat pinggan.. hidong dah la x mancung.. black pulak tu.. hehehe
Masa letak nama abg Amir dulu x tau pun dia ada guide line pasal nama2 cucu dia.. Saya sendiri memang x mo nama2 di atas tu.. Bile saya bg tau nama Abg Amir, dia yg seronot... Tau anak dia cari nama best.. hehehehehe....
Apa2 pun.. pada saya.. makna nama itu yg penting.. sbb apa yg di sebut tu doa kepada anak itu sendiri..

3 comments:

hisham said...

alamak!! dah kena ban la plak.. br je nak berangan2 letak nama Tuah Akhil Hayy.. ekekeke..

Warnawanie said...

aku suke Aaron Aziz!!

so buh nama Aaron Azhar laaa

hahaha

Ju@Lucky^Mummy said...

B : sila jgn berangan
Wanie : Aaron pun best gak.. aku pun suka gak..