Budak-budak bertuah

Thursday, September 10, 2009

Truly, Madly, Deeply

SMS frm Nida : Ju, mcm mana? ko still interested x msk ***-*? Ada x cara lain .
Reply from Me : Owh Nida.. Pening Sungguh kepala aku memikirkannye.. kan bagus kalau aku dpt post dlm blog.. hehehe.. Camnilah, KIV sampai lepas raya bleh? I really2 need 2 concentrate cari umah sewa. Badly dear. Badly!

Ya.. kenyataan rasmi saya: Saya betul2 x der duit.. X der!!.. Even nak celebrate raya pun saya x bersemangat.. Jiwa, minda & fikiran saya betul2 dah hilang dr badan saya..

Ye lah... saya tengah susah, x der sapa pon nak tolong kan.. di ulang! x der sapa nak tolong.. even me, myself pon x bleh tolong diri sendiri ini... Ini serius!!! Saya down giler ni nih.. Down giler.. down giler..

**tiba-tiba rasa sgt2 menyesal tolak offer dr CCM Chemicals tuh.. sgt menyesal... Seriously skrg I really nak find a career.. CAREER okeh.. not just a job (hello.. skang ni I bukan nya keje kt tempat x der nama, kat BERNAMA tau.. BERNAMA!!)**

3 comments:

fcucommunity said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nidza said...

ju..sabar..
wat pelan2 ok...
insyaallah...ada jalan..

Warnawanie said...

dah lama tak dengar lagu savage garden.. huhuhuhu

be kewl jue, nak raya nihhhh!!!