Budak-budak bertuah

Thursday, January 28, 2010

For The Rest Of My Life





For The Rest Of my Life

I praise Allah for sending me you my love
You found your home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And there is a couple words I want to say
Chorus:
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you...loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you

I know it deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together in Jannah
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

*Repeat Chorus
I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

Repeat Chorus
I know that deep in my heart..

nota kaki 1: layan jiwang dr enty saya sblm ni.. I love U Encik Hubby..

nota kaki 2 : sudah2 la tu encik kamal.. nnt org ingat kita ada skandel pulak.. ;)

:: SEMPURNA ::

Sempurna
Bahagia
Subjektif bukan?
Saya rasa hidup saya sempurna dgn kehadiran mereka..
bahkan kalau satu hari tanpa mereka... hidup ini tidak lengkap..
walaupun..ehem ehem.. kadangkala berbagai perangai yg memeningkan kepala..
tp itu lah sebenarnya perkara yg bila di ingat kan balik..
buat saya tersenyum
Rasa bahagia!!
thanks hubby ;)
Thanks to Allah
Praise to Allah
Alhamdulillah...
Giving me such a great kids
Di anugerahi dengan kesihatan yang baik
Anak2 yg sempurna kesihatan & tiada cacat celanya
Walaupun saya tiada handbag Coach
handphone pun masih belum bertukar sejak saya kahwin
Tp,
Saya BAHAGIA

Tuesday, January 26, 2010

Aku Cinta~~ Sayang kamu

aku inta.. ayam amu..

mummy : aaa?? apa dia abg?
Abg Amir : Aku inta ayam amu..

mummy blurrrrrrr........... sambil pikir2.. mummy ada masak ayam ke? dia nak makan ayam ke?? huhuhu... biasanya dia sebut ABANG pun jadi ABAM..
maka mummy teringat lagu Black tu..

AKU CINTA SAYANG KAMU~~~

huhuhuh.... Nyanyi rupanya..
SWEETTTT

Friday, January 22, 2010

Pembukaan Blogshop saya

Salam ptg Jumaat. Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim... Saya ingin mengumumkan pembukaan blogshop saya.

3 item shj. Insya-Allah saya akan masukkan yg lain.

Thursday, January 21, 2010

HERO TUA

Tak puas hati betol.. balik umah tgk TV memlm. asek2 ada hero tua neh... Aduyai... tolong la, asek2 cerita pasal datuk2 datin, koporat keparat, cintan cintun.. Agak terganggu emosi mlm hr ku..
Bleh x stesen tv tuuu... bg cerita yg membina minda sikit.. balik2 cerita berebut harta, berebut pompuan, laki.. suma nak direbut..
Satu lagi memushkil kan saya... org berjaya tu mesti kalangan Datuk2 je ke? Kalau berjaya jd Datuk pon, kalo miskin moral mcm mana pulak ya??

Apa2 pun... mesti yg kata saya.. apa kata, bukak siaran TV lain.. x der la terganggu emosi saya.. Huhuhu.. apa nak buat, kat rumah saya masih lagi 6 siaran x berbayar tu.. kalau dah ada siaran berbayar tu...... confirm!! 2 chanel saja.. 611 & 701. x tgk yg laen dah..
hehehehe.........

Tuesday, January 19, 2010

X-KypmKL Reunion

Hari Ahad yg lalu, kami buat re-union kat Secret Recipe @ SACC Mall. Hew hew.. saya dtg lambat skit. Sorry!! traffic jam kat rumah.. hahahaha
Abg yg cute said "Daddy pls buy me Ben 10 cake for my next birthday ;)"
Kawan2 saya masa belajar di Kolej YPM KL- skang dah jadi Kolej Poly-tech- Semuanya amik course DSK. Saya sorg jer wat DPA.. hew hew.. jauh tercampak.. tp yg pangku Abg Amir tu my sis lah.. Pinjam jap jd baby sitter since daddy busy hr tu..

Lynn, kak Syikin, Me, My Sis, Sha & Wanie.. Actually ada lg 2 org x dpt dtg. Siti & Yatie.

Acara yg paling Abg nanti2 kan... eskrem ngan kek.. pergh.. x hingat donia..
Menjilat jari..

Pastu jln2 kat SACC Mall tu. Abg & Adik main kereta..Hehe
p/s : Thanks kak Shikin 4 the baju. Masa kat mkn lg Abg dah sibuk nak tukar baju. Amat obses ngan gambar lori..
p/s lg : 3 gambar di atas cilok dr FB Wanie & Sha. Thanks so much ;)

Wednesday, January 13, 2010

Entri MenGarut.. Bukan MenCarut

Ptg nanti balik keje.. pg pasar malam...malam ni ada pasar malam kat umah.. semenjak saya dok umah sendiri, (uuu sewa) rajin le masak. Cumanye.. still x dpt nak sesuaikn selera hubbyku itu. Maklomla, saya ni johorian & hubby pulak selera nogori. Huh.. kenkadang pada saya dah pedas mcm nak terjun lombong. Tp, dia selamba jerk.. uhuhuu..
Maka.. sejak dua menjak ni.. gigih mencari resipi.. & bertambah le kenkawan cyber saya ;).. sbb nak cr resipi, dok jengah2 blog org. sehinggakan blog sendiri kesepian, berlapuk dan bercendawan (cendawan goreng pon sodap.. ;) )
Ahaaa..
Adik Uzma dah mula bertatih.. Saya rasa menjelang umurnya setahun bulan hadapan dia dah boleh berjalan dengan kemas.. Oh.. sungguh pantasnya masa itu berlalu.
Hari ini dia mula berjalan..
Esok mungkin berlari..
Pastu masuk sekolah..
Masuk university..
Pastu??
Kawen.............
oh!! Mummy nya?? Jd Granny ler pulak.. ekekee..

Tuesday, January 12, 2010

Tolong Kawan 2

Sad.. but, it's true.. Sumtimes kita terlalu banyak ketawa, dan lupa diri.. lupa yg susah..
Besar harapan saya utk kenkawan.. jengok2 blog Abg Megat..
Ringankn tangan & jari membantu ya...



nota kaki : kalau nak tolong saya... sila klik Nuff saya ya ;)