Budak-budak bertuah

Friday, May 20, 2011

Our third- dah tahu jantina.. tapi suprise lagi lah!

Third baby dah masuk 6 bulan.. so far dah scan masa 5 bulan hari tu, dah tahu jantina dia. Tapi ye lah.. scan ni pun bukan nye tepat sgt.. so, masih lagi tak leh nak percaya 100%.

Ape2 ikut dr pengalaman lepas... dah boleh agak baby ape.. tp.. diam2 dulu lah..

Ape yg penting? Selamat.............


*masih fikir nak bersalin di mana.. PPUM ke atau nak balik kampung.. Due nye time raya nanti.. huhuhu.. nak makan lontong mak saya dulu baru bersalin, boleh tak?*

2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita pon dah tahu..dan biarla rahsia jugak..hehe

kita nnti mmg confirm PPUM sbb dah ade rekod kat sana. suami offer bersalin private..tapi sy tak berani. in case ade ape2 yg tak bes, nnti tolak gomen jugak kan..

ape2 pon harap bb kita selamat semuanya. cuma yg tak bes skang, dah nak masuk 6 bulan..dia menyongsang la plak..harap2 dia pusing balik..eheheh

kita bersalin pas raya. so leh makan puasss puasssss eheheh

Ju@Lucky^Mummy said...

rose --{@ ibuRafiq @}-- : alah.... jelesnye......nak mkn lontong dulu.. huhuhuhu...