Budak-budak bertuah

Saturday, May 28, 2011

ho ho ho balik kampung

Nanti kan update saya selepas balik dari kampung nanti.. huhuhu!

*doakan kejayaan saya dalam misi kali ini*

;)

Tuesday, May 24, 2011

Projek terbengkalai


Dah dekat 3 bulan saya berpindah ke rumah sewa baru. Dekat area Jalan Kebun. Kat sini banyak rumah lot yg di sewa kan. Harga sewa pun ok lah... Rumah ala2 kampung. Citer pasal rumah sewa saya nih... rumah nye baru buat.. masa masuk hari tu ada la sikit2 x siap lg.

Dalam sebulan camtuh.. saliran air tersumbat. Pastu sampai sekarang tak siap2 di baiki lagi... Aduhai.. org yg buat keje dtg mcm biskut.. kejap ada kejap x der.

Takkan nak tunggu third Tuah ni kuar baru nak siap kot!

Sunday, May 22, 2011

Mood ke laut...........

Rasa cam nak post mcm2.. tp, kurang gigih nak amek2 gambar... ke laut je rasa nak meng update..

Adeh2... tolong2....... tolong jangan malas sangat!!


Baby dlm perut ni pulak rajin pulak di bergimrama. Adeh2 ngalahkan baby 8 bulan lak dia!!

Dalam pada itu, tengah pening cari nama dia... kurang idea lah pulak kali nih! huhuhu!

Ape2.... yang penting... selamat..

Friday, May 20, 2011

Our third- dah tahu jantina.. tapi suprise lagi lah!

Third baby dah masuk 6 bulan.. so far dah scan masa 5 bulan hari tu, dah tahu jantina dia. Tapi ye lah.. scan ni pun bukan nye tepat sgt.. so, masih lagi tak leh nak percaya 100%.

Ape2 ikut dr pengalaman lepas... dah boleh agak baby ape.. tp.. diam2 dulu lah..

Ape yg penting? Selamat.............


*masih fikir nak bersalin di mana.. PPUM ke atau nak balik kampung.. Due nye time raya nanti.. huhuhu.. nak makan lontong mak saya dulu baru bersalin, boleh tak?*

Sunday, May 15, 2011

Konvokesyen Tuah Amir Harith

Yup.. sila ramai2 percaya yg Tuah Amir Harith dah pun konvo.......

see........
v
v
v
v
v
v
v
v



percaya tak?

huhuhu!

Abang dah pun sekolah tadika. Tadika Kemas je.. tak de nak hantar tadika mahal2 niss.. Ye lah.. kalau ikut umur dia pun belum cukup 4 tahun maa.. kalau hantar tadika mahal2 kang dok nak main je.. tak ke pening kepala mummy nyer ni eh.. Ini pun kadang2 ikut mood dia nak pergi sekolah. Kalau malas, alamatnye berperang la pagi2 nak suruh dia sekolah.. huhuhu..

Aper2 je lah Abang.. mummy dulu tak sekolah tadika pon.. lepas gak masuk U.. huahuahua...!

Monday, May 9, 2011

Pengantin Lama

huhuhu.... dah bercendawan gambar nih.. baru nak upload.. Gambar kahwin kakak saya pada 1/1/2011 lepas.. layan.......



peace 1 malaysia




Selamat Pengantin Lama.. kui3..

Sunday, May 8, 2011

Rindu....

Rindu.. dah lama tak berblog.. dah dua bulan...& dlm masa yg sama a lot of things happen to me.

*sigh*

ada hikmahnya...

apa2 pon jiwa lebih tenang skrg..


no more stress..

YEAH!!