Budak-budak bertuah

Sunday, June 24, 2012

KL Marathon 2012

Pagi tadi saya menyertai KL Marathon 2012.. Lenguh kaki weh...


Peace!!
Memang tak lama lagi saya akan jadi kurus sebab rajin pergi marathon
(rajin lah sangattt)
hahaha...


 Marathon makcik ni macam biasa la..
kejar anak makcik ni..
he3....

Finish jugak akhirnye!

Mata dah layu ni..
Nite!

1 comment:

Precious said...

while surf the web on CCM Chemicals kita ada nampak post awak pasal keje kat CCM....nak tanya awak pernah keje kat CCM Chemicals ke? depa ada opening secretary/buss administrator camna company tu/ ok tak? environment camna? anything email kat kita balik yer rafizahr@gmail.com