Budak-budak bertuah

Monday, August 6, 2012

Ramadhan..

 Yup...
dah 17 hari kita berpuasa..

semenjak puasa ni.. memang x der saya meng-update blog..
alasan?
sibuk..

lah sangatt..

ha ha ha..

nampaknye mcm x der pe nak apdet sgt..

puasa mcm biasalah..

letih sikit sbb Arif masih lagi breast feed..
jadi, malam2 sentiasa minum air..
dan minum macam2 jenis air supaya susu lebih lemak berkrim..
hehehe..

kerja n puasa..
ini first time..
keje nye membebel..
pagi sampai petang..
letih jugak..

sudah nye.. bukak puasa sy tak de nak masak2..
suma main tunjuk2 je kat pasar ramadhan..
he he he..

maka ngan bangga nye jugak tahun ni x der gak buat kuih raya..
suma main tunjukk jer..

ape2..
lagi 5 hari saya akan bercuti..
yeay..!!

kalau rajin masak2 dan buat kuih raya nanti sy update..
kalau je..

No comments: