Budak-budak bertuah

Friday, September 28, 2012

Raya dah habiss..

Raya dah habiss.. dah siap nak masuk raya haji daa.. baru le nak letak gambar raya hari tu..
letak sikit je..
tak boleh banyak2
hee hee hee

Ni raya pertama .. Of course di Bentong dulu... Pastu baru le balik Endau..kampung saya.. Balik kampung saya raya lagi.. ke Rompin, Kahang dan Air Hitam.. Raya ke-empat balik ke Klang semula sebab esoknya tu submit application loan rumah.. Insya-Allah.. tak lama lagi berpindah pula ke rumah sendiri..


1 September pulak buat jamuan Open House kat umah MIL.. Time ni student2 saya datang.. Open House ni sekali buat birthday party untuk Abang & Adik..
Mana tah gambar nye..
godek2 hilang pulok..
hehehehe...


 Lepas tu wat pot luck lak kat office..
makan lagi!!
gomok la..
  
Ngan kawan2 trainer yang lain..



Pastu ada gak la pegi Open House kengkawan .. Kiranya bulan raya hari tu bila hujung minggu memang gantung periuk..

makan jek kerja nya..

pastu sendiri lah yg pening sebab makin gomok..

adui .. malas nak exercise.. camane nak kurus??

1 comment:

maszmadi said...

lambat x per, janji ada upload sebagai kenangan kan.. hehe