Budak-budak bertuah

Monday, February 15, 2016

Untuk ke sekian kalinya..

Salam..
Dah lama tak post entry.. apa khabar kwn2 blog.. harap masih ingat saya..
Tak terasa pantasnya waktu berlalu.. byk perkara yg dah berubah tanpa saya sedar.. Ini kisah berblog.. lama dh tak buat hobby ni.. kalau dulu rajin sungguh update blog.. tp sejak akhir2 ni macam tak ada idea utk diutarakan..
Saya masih mcm ni.. masih lagi ada 3 bertuah.. anak2 syurga saya.. Alhamdulillah... Allah berikan anak2 syurga saya dengan akal fikiran yang cerdas dan fizikal yang cergas... 
Semoga Allah sentiasa kekalkn nikmat ini.
Tanpa sedar, Tuah Amir anak sulung saya dah melangkah ke darjah 3 pada tahun 2016 ini.. Tsara Uzma, puteri penyeri saya sudahpn masuk tahun 1. Manakala... adik nya Tuah Arif dah pun masuk tadika 5 tahun.. Tak sangka begitu cepat masa berlalu...
Masa itu juga lah mematangkn kita...
Jadi, pada hari ini... untuk ke sekian kalinya saya dipanggil sebagai panel penilaian penambahan program untuk pusat bertauliah .. Alhamdulillah... semua berjalan lancar..
Harap semua ilmu dpt dikongsi dan diamalkan bersama...
Ok.. nanti sambung lagi.. Sbb tuan belog ni sebenarnya menggagah diri travel dari klang ke KL dengan menaiki komuter walaupun demam.. menjelang tengahari di pusat bertauliah tersebut hidung saya berdarah.. panas dalam la tu kot... kesian kan... ikutkan hati nak update status "sampai berdarah hidung check dokumen" tp nanti orang kata saya ni attention seeker la pulak kan.. hehehe😂😂
Balik pulak berhujan di parking komuter.... menggigil2 seorg diri dlm kereta...
Di rumah.. Tuah Arif pun demam juga.. maka... episod demam bersambung sampai sekarang ni...
Harap esok akan sihat spt sediakala... sakit2 mcm ni x mampu nk jaga org sakit juga.. maklumla... usia dh bertambah. .

Wassalam

No comments: