Budak-budak bertuah

Tuesday, August 11, 2009

Too Much for a little ME..

Tajuk entry tah aper2.. Kua kua kua... Mummy tgh penin tahap raksaksa baru lepas kena fire ngan ultraman nie.. Bila offer datang mencurah2 time mummy dah mula selesa keja kt sini. about a month ago CCM ada col mummy nak offer as administrator kat situ. That time mummy have to tolak ler coz post tu temporary je. Company tgh restructure.
And today moning CCM ader col lagi mummy. Offer mummy as business administrator. 1st dia col mummy say mummy dah keje so that I'm not interested looking for other job.
But..... x sampai half an hour dia col mummy lagie.. this time dia pancing mummy baik je... siap nak bg gaji lagi besau pulak tu... peh.. terpedaya mummy sekejap..
Actually bg mummy, I'm really ready to take the big challenge. Business administrator tu... CCM Chemicals pulak tu.. (habis lingkup pulak kompeni org aku kerja kn kang :P....)
Tapi.. mummy selalu camtu.. selalu kata diri mummy x leh buat.. sedangkan bila dah buat tu senang je.. x der masalah pon.. 7 years exp kerja x kan x bleh buat... mcm benda dah alami.. mcm2 org dah jumpa.. mcm kerja dah mummy buat... kira multi tasking jugak la mummy ni kan... :P hehehehe.. (saat2 mengangkat diri di dlm bakul.. kuang kuang kuang)
Entah le... mummy still memikirkan nye sblm dia panggil interview nanti.... aper2 pun mummy akan buat yg terbaik utk our family..

*footnote: Daddy, kalo mummy dpt keje kat situ, leh la kita proceed beli Perdana Villa tu :P.. huhuhuhu*

No comments: