Budak-budak bertuah

Friday, October 2, 2009

Luahan Hati Saya.. ptg ni

Saya rasa semangat nak berblog lagi dah makin nipis.. senipis kulit bawang, kadang kadang saya x tahu nak tulis apa.. kadang-kadang jugak apa yg dah saya fikir nak tulis tiba2 jugak hilang dpn monitor PC.. umpama angin lalu... hilang terus idea saya.. kadang kala jugak saya rasa macam nak padam blog ni, tp saya x mau.. sayang setiap perkara yg dah saya tuliskan.. gambar2 dan jugak ingatan2 saya tu... itu sebab recently saya just publish gambar.. dan saya sendiri kurang gigih nak snap apa2 gambar yg berlaku.. tp yg pasti saya akan snap gambar 2 org anakanda saya bila2 berpeluang.. saya x mahu terlepas setiap moment. Moment rupa, wajah, aksi mereka sangat precious... itu perkara wajib setiap bulan. kalau boleh setiap minggu atau hari!!!
Ataupun sebab apa yang nak saya luahkan tu sangat terbatas, saya sedar blog saya ini di baca oleh adik beradik saya/suami saya & mungkin juga saudara mara kami... maka itu perkara2 super duper sensitif terpaksa terpendam & org yang menjadi mangsa saya adalah encik suami yg tersangat lebih memahami saya..
Thanks hubby, always be there for me.. It's a great 9 years together.. Ya.. 9 tahun kami bersama..... Oktober adalah bulan yg membahagiakan kami.. selain dari ulang tahun kelahiran saya, ia juga ulang tahun perkenalan kami & ulang tahun perkahwinan kami.. Dan kebiasaan nya encik suami akan kata nak sambut semua nya sekaligus.. tp, tak pernah pon!! huhuhuuu.... saya sendiri bukannya kisah sgt pon.. yg penting bahagia okeh.. saya sendiri pun tak der beria2 nak belikan hadiah setiap kali ulangtahun dia.. jadi, harusla saya tak boleh nak harap aper2...

nota kakiku: actually hubby dah bg duit utk saya beli hadiah utk diri saya sendiri... huhuhu..

2 comments:

hisham said...

".. jadi, harusla saya tak boleh nak harap aper2..."

bunyi mcm mengharap je.. hehehe...

Ju@Lucky^Mummy said...

harus la...