Budak-budak bertuah

Friday, November 20, 2009

Sibuk juga.......

Dah lama x update blog. Saya sibuk gila. Dalam masa yg sama saya gembira sangat. Ok, first ctier pasal kesibukan saya, minggu ni agak sibuk sbb mgu dpn akan mula hands-on segala perkara berkaitan HRMIS kepada empunya pemilik (CO). Jadi byk benda nak kena update sebelum tu... Serius sibuk!

Saya happy coz kereta dah siap di baiki tp walau camane pon nampaknya saya sekeluarga akan betul2 pindah bln 12 nih.. Barang kat umah lom siap di set-up kan lagi ni.. arggghhhhhhhhhhh...
tensi.. tensi...

Apa2 pon saya berharap keje2 saya cepat siap jadi boleh la saya goyang kaki sepanjang hari.. huhuhuhu......!!!!!!!!!!

No comments: