Budak-budak bertuah

Saturday, June 25, 2011

Macam raksaksa gorgom

Air....
Air....
Air..

Cuaca panas camnih memang cabaran buat ibu mengandung.. maklum la.. suma naik.. tayar dah berlipat2 ni..
Nikmat betol mandi 5 kali sehari..
Nyaman..

Apa2 air batu harusssss control.. tak nak mendapat azab batuk. Memang tekak ni dah weng sikit sejak operate appendix 6 tahun lepas.. Apa kaitan appendix ngan tekak? nanti lah citer..

Air manis2 pun kena control.. 2 minggu lg nak check up kt PPUM.. Misi kat situ dah sound nak cek gula dlm darah..

Aper2 pun.. petang tadi beli gas, ada pulak orang jual ice blended depan kedai tu.. Ok..ok.. 1 manggo untuk Abg Amir, Coklat untuk Kakak Uzma..

Dalam kereta..

"Bang boleh mummy mintak sikit air Abang?"


NIKMATNYERR............

huhuhuhu!

**yang to be continue tu nanti dulu ye.. Lom ada idea**

(",)

1 comment:

Bionic women said...

wahhh..bestnya ice blended ek..hehehe.

eh, nak tau jugak tu aper kaitan apendiks ngan tekak????