Budak-budak bertuah

Monday, June 20, 2011

Permohonan macam dah di luluskan..

Permohonan nama untuk 3rd Tuah dah macam di luluskan oleh Encik Hubby.. hari tu dah kuar dua nama.. tapi.. cam biasa lah.. inikan mummy nya yang mengandungkan nye.. harus la ada kuasa veto di situ kan. Hubby tak baper suka ngan nama pilihan saya tu sebab kata nya bunyi nye tak sedap.. cisss...... punya la penat pikir nama tu..

Last2 masa balik kampung hari tu ada anak yang mummy saya jaga tu nama pilihan hubby.. keh3.. terus la saya buat application tak mo nama dia sama ngan baby tu.. kang tak tahu nak panggil aper.. heh heh heh..

apa2 pun... saya tengah cari mood update blog.. sorry lah kalau banyak merapu.. Gambar? nampak nye memang tak gigih ibu mengandung ni menangkap gambar.. itupun kena tunggu mood jugak.. huhuhu...!

2 comments:

alyyani said...

uuu pregnant lg? tahniah! sy baru tau :D

Ju@Lucky^Mummy said...

alyyani : iye.. Tq .. Tq.. :)