Budak-budak bertuah

Thursday, February 18, 2010

Rindunya!

Dengan bangganya saya meninggalkan kamera di rumah, maka.. aktiviti2 sempena cuti Tahun Baru Cina, tak dapat nak di uplod.. huh... esok la ye..
Hari ni dok godek2 gambar lama.. Jumpa yg nie.. Jadi.. saya pun terasa rindu kat mereka ni..
Kejadian berkelah di PD berlaku lebih kurang 6 tahun lepas.. err.. yer kot! Dah lupa.. kat gambar tu x der tarikh.. Yg pasti, kalau tengok gambar nie.. teringat yg kami ada buat satu wish list.. letak dalam botol & tanam kat satu pokok besar. Bila nak korek balik??????? entah ler.. jgn2 pokok2 tanah2 kt PD tu dah diteroka dek pembangunan yg mampan.. hehehehe


Dari kiri atas , Zulied : dah dua anak.. girl & boy yg comel2, Fara : single but not available
duduk dari kiri , Niza : baru kawen.. dah ada berita baik ke x dia nie..?? , Saya, & Nidza. : with 2 cute boy.

Masa ni tengah study kat UiTM. Actually ada sorang lagi .. tp x tau pi mana tah.. bercanda di tepian pantai sampai x ingat kt member.. hikhikhik...
Kenangan bersama mereka amat le manis.. yg pahit tu ada, tp buang jauh2... Sekian...

3 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

komen diri sendirik.. hik hik.. citer mcm PD tu jauh sgt jer..
too bad lah.. lepas picnik tu saya x der pg PD dah... sibuk tahap cipan!!

nURmALa mAZLan said...

ooo..kita ada jumpa botol tu masa gi PD aritu..ekekeke~

Ju@Lucky^Mummy said...

Mala : Alamak.. kantoii .. kikikikik