Budak-budak bertuah

Wednesday, February 10, 2010

Versi : Layan gambar la pulak

Hari ini saya x der mood.. nak jalan kaki pg blog2 org pun x der semangat..
Layan jer lah gambar adik ni..
x der la bosan sgt..

6 hours after deliver..
sweet n chubby
kerjanya tidooooooooooooo jer..
sampaikan saya boring gak time tu.
Abg nya makin lasak pulak.

Hari ke-5
Abg pandang lain mcm jer..
Masa ni dia cuba menerima kehadiran adik
mungkin juga hati nya bertanya
"where on earth this thing coming from"
hahahaha

About 3 weeks masa ni..
Abg says "shhh... baby sleep"
Sleep apa nyer??
Jagalah tu..
Masa ni dah makin cranky2
makin pandai..

about 2 weeks
tido jer..
Adoyai..
En. Daddy siap tanya lagi.. "Tsara ni normal ke?"
"Diam jer.."
"Tido jer.."
"nangis pun x der sgt"
Mummy : "See the leg la.. tgk la sapa mummy dia.. Mummy dia baik tau.. tu la pasal dia baik. hehehe"
:p

Yg ni dah sebulan.
Gebu
Seksi
Chubby
Sweet

3 bulan..
mummy dah start keje..
sedih...
Asyik teringat dia..
Budak chubby nie..

Photostat dr En. Daddy

5 bln dah nie..
tembam..
adorable

7 bln..
raya pertama dgn gigi saya!!
leh mkn ketupat nie..
huhuhu!!

8 bln
Style tido sama je..
hehe

10 bln
Alhamdulillah
selamat cukur rambut dia
di iring selawat & doa
mummy..
Semoga sejahtera hidup Adik selalu

Latest..
Dah makin ligat & lasak
manja pulak tu
bila kena marah..
mencebik la dia.. nangis..
kalau Abg nangis pun dia pun nak nangis jugak.
so, mummy kena la pujuk kedua2nya..
Giving them myBig Hug.

Mummy love both of you
Daddy... mmmmm syg jugak *wink~*

7 comments:

Cik Puan Drunbella said...

tembamnyer kak.
adoi.
kalau sy, kompem xlarat nak dukung da.
=)

Didi Nadhirah said...

pipi dr kecik sampai besar sama je geram2 cubit2 hehee

Ju@Lucky^Mummy said...

Cik Puan Drunbella : Don't worry lah..
ringan jer.. baby gurl x mcm baby boy.. walaupun tembam dia kecik & comel..

Didi Nadhirah : sweet kan.. akak kalo geram kt dia akak cium2 je pipi dia.. bahaya.. Abg dia suka copy & paste. Apa org buat Abg ikut.. penin mummy dia nie.. heheh

sonata anak kancil said...

hu hu hu comelnya..tembam...sihat aje...minum susu ibu? bagus!

Ju@Lucky^Mummy said...

sonata anak kancil : 2 bln je full BF lepastu.. beregu campuran.. hehehe

nURmALa mAZLan said...

aduh kak...
geramnyer..rasa nak picit² muka baby...hehehehe`

Ju@Lucky^Mummy said...

Mala : jgn ar.. penat tau joging memlm.. hik hik hik