Budak-budak bertuah

Sunday, August 1, 2010

Contest Aksi Si Manja di Playground (entry melekat)



1. Silalah jadik follower kat http://mazlyna.blogspot.com & http://mom2muzz.blogspot.com
2. Sila buat satu entry dengan tajuk diatas dan jangan lupa untuk letak gambar di atas didalam entry tersebut serta link kan ke blog ini.
3. Letakkan gambar tersebut di side bar anda beserta link.
4. Letak gambar anak anda di playground serta cerita serba sedikit berkenaan gambar tersebut.
5. Penyertaan hanya terbuka untuk anak2 dibawah usia 36bulan(3thn). Anda masih boleh turut serta jika anak berumur bawah 72bulan(6thn) asalkan gambar tersebut diambil ketika usianya di bawah 3 thn.
6. Sticky note kan entry anda sehingga 1 Ogos 2010.
7. Tarikh tutup adalah pada tarikh lahir si anak dara iaitu 31 Julai 2010 jam 1.15pm.
8. Syarat bonus : kalau anda tiada anak atau belum berkahwin, anda tetap boleh menyertai contest ini dengan meletakkan gambar anak saudara, adik atau sesiapa sahaja asal kan bukan anak patung, anak kucing, anak arnab atau lain2 yang seangkatan dengan nya....;)
9. Jangan lupa tinggalkan jejak anda di entry ini yer agar saya tak tertinggal.
10. Last but not least, keputusan pengadil adalah muktamad. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.



Huhu.. dah nak tarikh tutup baru terhegeh2 nak masuk.. hehehe!!

Hape2 pon still boleh lagi kan? ;)

Ok.. ni gambar yang saya pertaruhkan.

Nama anak : Tuah Amir Harith b. Ahmad Hisham
Umur : 2 tahun 10 bulan

Gambar ni di ambil masa berhenti rehat kat Hentian di Lebuhraya LEKAS. (apa nama tempat nye saya lupa.. huhuhu). On the way nak balik kampung saya, Endau, Mersing..
Biasa la kan ngan anak2 kalau tak de pit stop tak sah kan..
Pastu diorang ni pulak kalo dah nampak playground... harus la singgah kan.. hihihi

Semua syarat dah di patuhi.. harap2 saye menang la ye... hihihi!!



4 comments:

mazlyna said...

salam

sticky post till 1st august please.

TQ

Ju@Lucky^Mummy said...

mazlyna : rite boss!!
heheheh

Adlina Husaini said...

gudluck dear ^_^

Ju@Lucky^Mummy said...

Adlina Husaini :
Thanks dear.. :)