Budak-budak bertuah

Thursday, August 12, 2010

1 Ramadhan

Semalam cam dah pening2 lalat dok fikir juadah apa nak di buat untuk buka pose...
Hubby dah cakap dia ada plan nak amik dokumen perjanjian kat Jln Ampang. tp, still kena fikir jugak mana tahu dia x jadik pegi ke..

So, hubby amik saya petang semalam & last minute punye plan ni ha dia....

Masjid jamek Kg. Baru
Sampai dalam 4.40pm camtu ..
ramai gak orang dah beratur nak amik bubur lambuk.

Lepas asar baru bubur lambuk tu di agih2 kan..

Ni ha bubur lambuk nye..
Sedap jugak le..
tp, x sesedap my mum punye la.. hik3

Kitorg bukak pose kat umah MIL je semalam.
Tp, sebelum tu kami pi PARAM dulu..
tp, rasa PARAM yg kitorg pg tu (kat Kota Kemuning & Jln Kebun)
x best sgt..

hmm... memang kena masak la jawab nye nih..
;)


4 comments:

NARDtheNERD said...

sedapp kan bubur lambuk.
hee.

Farah . 5577 said...

salam ramadhan al-mubarak..! :D

Ju@Lucky^Mummy said...

NARDtheNERD : bubur lambuk masjid kg baru tu memang sedap..

Ju@Lucky^Mummy said...

Farah . 5577 : salam ramadhan buat farah jugak.. :)