Budak-budak bertuah

Tuesday, August 24, 2010

Makan ke melantak?

Salam 1malaysia..
ehehe..
Siyes pening kepala ni.. dah seminggu dok cuci2 mata ngan benda nih.. mana satu nak pilih ni??

KGPA .. tahun lepas dah pegi.. 2 kali lak tu.. Memang makanan kat situ banyak & sedap. Banyak nye seolah2 esok x boleh makan langsung.

Intekma resort.. err.. tepi kolam.. x yakin ngan 2 kaki budak nih.. takut depa yg terjun dulu..

Hotel Uitm.. macam menarik je

Penang Village
Iskk.. dah start pening dah...

The Haven Ampang Look Out Point
yg ni pon mcm menarik je..

The Nomad SuCasa

Peninsula Residence

Sime Darby Convention Centre.

PNB Darby Park
yang ni?? errkkk .. x pe lah.. kim salam je.. hik3..
bayar mahal2 pon bukan leh tapau pon.. hik3

Tujuan survey ini adalah untuk buat sambutan 3rd birthday bash utk Abang Amir.
kriteria musti ada kambing golek
pastu tempat yg mudah untuk OKU..

Ada cadangan lain?

p/s: semua info di peroleh dari http://www.bentomalaya.com/

4 comments:

Umiey said...

jom terjahhhhh...

tp baby tecik saya xselesa org ramai...kena tggu next year lorrrr

p!nkerton said...

wahhh menarik semuanya! & price range pun ok. kalo above 50 tu rasa mcm x worth it sbb bukannye makan banyak kan.. huhu..

Ju@Lucky^Mummy said...

Umiey : jom..

yelah kan.. ngan baby susah skit nanti dia banyak ragam.

Ju@Lucky^Mummy said...

p!nkerton : memang menarik .. sampai pening nak pilih mana satu..