Budak-budak bertuah

Friday, October 22, 2010

Islamic Fashion Festival..

Islamic Fashion Festival..

Macam ni ke??
*
*
*
*
*
*

Tengok.. nilai kan..
Jom komen..



16 comments:

Ibu Iman said...

islamic fashion ke ni? musykil gak..

Ain said...

tulisan kat baju tu perkataan muhammad kan?

memang betul2 menghina islam....

Azura Iznil said...

Jue,

I dah tgk gambar ni...and geram betol. Seriously stupid gila!

Rasa nak puke!

Who is the penganjur.??

Who yang rasmi??

Oh patutlah!

Enuf said.! Fed up!

Ju@Lucky^Mummy said...

Ibu Iman : saya pon musykil jugak

Ju@Lucky^Mummy said...

Ain : Ya. saya pun terkejut sangat. Tak tau lah ni designer mana tah ni.

Ju@Lucky^Mummy said...

Azura Iznil : Kak Zura, diorg ni sebenarnya x der lah sgt nak menaik kan nama Islam. Nak cari publisiti. Nak tambah pelancong la.. Apa la..
nak duit jekk..

tapi.. buat x pakai otak..
pakai lutut

eT said...

org yg bg tajuk show ni cam xpaham konsep jek..huhu

roszz said...

rs yer konsep dia hanya ada tulisan melambangkan islam...pe la..dunia2

Ju@Lucky^Mummy said...

eT : mungkin designer ni yg lari konsep..

Ju@Lucky^Mummy said...

roszz : tak paham sungguh ngan manusia akhir zaman nih..

rynas said...

penganjur seharusnya menekankan apakah yang dikatakan fashion Islamic dan syarat2nya. Bila pengajur main hentam saja terima beginilah jadinya. Desgner pun ramai yg bukan Islam..bila keluar begini m'kat akan menganggap islam itu membolehkan pakaian begini..

j.u.l.i.e said...

ni kalo turun bala bukan penganjur dan tukang rasmi je yg kena, semua org kena..apa la nk jadi M'sia skg..

Umiey said...

nie menghina secara terang2an, melampau tersangat2...

Ju@Lucky^Mummy said...

rynas : Yup.. sepatutnya ada guide line.. tp, designer pun patut buat research pasal design dia.

hishh.. memang menghina betol la..

Ju@Lucky^Mummy said...

j.u.l.i.e : apa nak buat.. masing² nak populariti & glamer. & lagi, nak duit. yg lain.. tolak tepi.

Ju@Lucky^Mummy said...

Umiey : memang menghina.. saya pun geram tengok..