Budak-budak bertuah

Monday, October 4, 2010

Nak letak tajuk apa?

Lately saya tak de mood mengarang & nak tempek2 gambar. Beroksband ni pulak kenkadang sengal tahap gaban. Langsung hilang mood.. Walau dalam kamera berkepuk2 gambar (berkepuk lah sangat), tapi .. kalau mood hilang, langsung tak de idea nak taip apa2..

Tak mo citer panjang.. Meh layan je la gambar Abang & Adik nih..

Helloo... saya buat2 gedik camnih comel tak?


Yang nih .. Satu Malaysia..

Yang ni kereta real punye..

Yang tak real ni..
hadiah hari jadi Abang Amir..

Yang ni 3 orang budak comel sibuk kan diri dalam acara tiup2 lilin

Tiup dan tiup lagi...
semangat tak?

Last sekali candle light dinner.. huhuhu..

Ok.. Actually Sabtu lepas buat makan2 kat rumah SILs saya. Dia buat skali bday party untuk 2 orang budak yang tak menjadi hari tu. Maka, kali ini Abang dapat hadiah kereta control.
Siyess.. mummy memang nak tangkap gambar budak yang sedang kemaruk kereta control tu tp tak dapat. Dia asyek perasan mummy ngan kamera.. Maka tak dapat la mummy nak amik gambar budak yang happy dapat kereta control tu.

okeh..
Nanti sambung lagi..
:)

3 comments:

j.u.l.i.e said...

ala....comelnya dia...

Ju@Lucky^Mummy said...

j.u.l.i.e : tq auntie.. he3

Suzana said...

K. Ju jgn malas2 update.. cepat boh gambar adik & abang lagi..