Budak-budak bertuah

Monday, October 11, 2010

Sorry Abang.. Mummy terpaksa mengkambing hitam kan Abang~~

Oktober Celebration start with..


My Birthday
on 09.10.2010

So.. Hubby bawak kami sekeluarga makan2 kat D'tasik Uniten, Bangi.
Kira suprise jugek la kan..

Kat sini makan kat tasik le kan..
nama pon D'tasik
kat sini makanan nya seafood camtu la.
ala Thai.


Yang menarik kat sini ada life band.
tengok kat belakang adik tu..
diorang tengah menyanyi..

Best!!
Layan jugak la.
Budak berdua ni leh la dok diam kejap sebab happy layan lagu.. huhuhu..

The heroes

The Heroin..
huhuhu..

Life band tu tengah nyanyi..

Ok.. main course..
Ikan siakap masam manis
Harga.. RM44.00
Boleh tahan sedap..

Tengok adik sampai pejam2 mata menikmati buttered prawn tu.
Dia seorang je makan buttered prawn tu.
(ok tipu.. ha3)

Riang ria abang.. bila orang live band tu tak nyanyi dia pon mula la tak bleh dok diam..

See... Birthday kek.. tapi, bila org tu tanye bday sapa.. Saya cakap birthday Abang Amir..
Hahaha
Segan la pulak dah tua2 ni sambut birthday.
(29 tahun tak tua sangat kannn)

Abang Amir pon malu bila diorang nyanyi kan lagu Happy Birthday untuk dia..
birthday dia sebulan lepas.. kira boleh sambut lagi kan..??

Dia tengok je kek tu.. Tak tiup pon.. Jadi Mummy la yang tiup..
huhuhu..
nama pon birthday ai kan??

Pastu kami request lagu Shahir-Kebahagiaan Dalam Perpisahan.. Lagu feberet Abang Amir..
memang best..


TQ Hubby 4 the great birthday suprise..
Love U

2 comments:

Azura Iznil said...

Wah...romatiknyer.

Happy birthday ju.! Semoga di tetapkan iman, di murahkan rezeki dan di panjangkan umur.

Dah murah rezeki bolehlah beli abaya di www.maribeliabaya.blogspot.com.

ekeke. Sempat tu!

Ju@Lucky^Mummy said...

(>_<).. hehehe.. segan nye..

TQ kak Zura..

Insya-Allah tgh tengok abaya nih.. he3