Budak-budak bertuah

Friday, October 29, 2010

BlackBerry Torch 9800

Yes, you read it right – if you missed out on the previous contest where Celcom was giving away two BlackBerry Torch smartphones, you can stop beating yourself up over it, and start drying your tears because there are more to be won!



Yup.. memang le saya baru beli handphone baru. tapi, kalau tengok yang ni boleh meroyan & gatal tangan mahukannya..sebab, BlackBerry Torch ni merupakan smartphone pertama dengan keyboard BlackBerry dan penuh skrin sentuh 3,2 inci! dilengkapi dengan kamera 5 MP kemampuan memori 8GB, yang boleh di upgrade dengan kad micro SD, mesej terintegrasi sosial feed dan push email.

Dan lagi korang nak tahu tak hari ni 29 Oktober 2010 merupakan hari pelancaran BlackBerry Torch 9800 ni.. Di Bukit Bintang Entrance, Pavilion KL (depan of La Bodega). Waktunya.. 3ptg sampai 10mlm.

Yang menarik nya lagi..

There’s something else we have to share with you – On this auspicious date of 29 October 2010, the Celcom BlackBerry Torch 9800 is officially launched and there’s a one-day-only crazy deal going on in conjunction with the launch! Here’s what you can expect:

- Enjoy the Celcom BlackBerry Torch at CRAZY prices from as low as RM 8 when you sign up on the day with Celcom Exec or Celcom Biz plans!
- 1st 10 customers to sign up get it at RM 8!!!
- Next 100 customers get it at RM 488!!
- Following 100 customers get it at RM 888!
- ONLY LIMITED STOCK AVAILABLE and it’s FIRST COME FIRST SERVED… so get there as early as you can!
- Get a FREE Limited Edition BlackBerry Torch Door Cover, FREE BlackBerry Torch hard casing plus FREE Call Me Tones for 1 month worth RM5, games, apps for BlackBerry®. Just Dial *118#, and select STUFF FOR BLACKBERRY!
- There’ll also be many other fun activities, prizes and giveaways on the launch date.

hehe.. Sebab utama saya nak menang telefon ni ada lah kerana, bila abang dok main telefon Sony Ericsson saya hari tu.. Dia dok tekan² skrin telefon tu.. Dia ingat telefon tu telefon touch screen agaknya .. Adoii la anak 3 tahun lagi canggih dari mummynya!!(>_<)*

Lagi.. Sebab kan BB ni ada keyboard jugak.. jadi sonang jugak pada mummy nak taip² kalau malas touch².

Lagi.. ada BB kan sonang nak berFB bagai.. Senang jugak nak kasik upload gambar Abang & Adik di mana sahaja.. tak kira waktu..

Lagi.. Dah lama pakai maxis, Kalau tukar Celcom pun best jugak kan?

P/S: ni pertama kali masuk contest nuffnang.. harap boleh menang.

4 comments:

rynas said...

berapalah regenyakan...isk..isk..kalaulah dpt freekan best

Aujinz said...

baru nak lancar eik...nie model baru ker?

[..kawan aku dah pakai dari sebelum raya lepas...]

Ju@Lucky^Mummy said...

rynas : itu la pasal... best nye kalo free kan? :)

Ju@Lucky^Mummy said...

Aujinz : rasa nya dah lama kuar kan?