Budak-budak bertuah

Wednesday, April 14, 2010

Nak Bagi Hadiah.. (entry melekat)



Assalamualaikum,

Selamat Pagi korang.. Sempena hari Rabu yg indah ni.. Saya nak bagi hadiah Misteri berupa barangan Elken.. Sapa mahu? Angkat jari tekan2 keyboard masing2.. hehehe...

Of course la kan.. ada la syarat2 nye kan..

1. Korang mesti la seorang wanita ( kalau lelaki nak join pun boleh .. tp hadiah tu kena la bg kt wanita yg korang sayang)

2. Wajib jadi Follower belog My Lucky Tuah ini..

3. Buat satu entry kenapa korang nak hadiah Misteri barangan Elken ni..

4. Contest berlangsung dari 31 Mac 2010 hingga 15 April 2010..

5. 5 pemenang akan di pilih berdasarkan jawapan kreatif korang..

Jangan tunggu lagi...!! Mulakan sekarang!!

**SILA BERIKAN LINK & E-MAIL KORANG YA BILA DAH WAT ENTRY PASAL CONTEST NI KAT RUANGAN KOMEN**


25 comments:

Siti said...

hehehe..nak beli spirulina Elken leh tak?

Ju@Lucky^Mummy said...

Siti : boleh.. bg la details kt e-mail k..

senorita_910@yahoo.com

permata hati said...

heee nak tanya barangan elken tu apa yang ada?
heheheeee

Ju@Lucky^Mummy said...

permata hati : Misteri!! hehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ok..kina dah siap ape yg akk nak..

kenapa korang nak hadiah Misteri barangan Elken ni....

kina nak kadiah Misteri barangan Elken nih sbb ia menggalakkan kina supaya menjalani kehidupan yang lebih bahagia, lebih bermakna dan lebih memuaskan selepas menggunakannya.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

alamak...lupa nak letak link...

http://mamaadam09.blogspot.com/2010/03/hadiah-misteri-barangan-elken.html

emel : kinakoyu2@yahoo.com.my

::Mamalyna:: said...

salam perkenalan, saya join

http://ejanblog.blogspot.com/2010/04/hadiah-misteri-barang-elken.html

emel: ejan8113@yahoo.com

mamalieyna said...

menarik...boleh cuba ni..hehe..dh join kite inform balik ok! ^_^

Ju@Lucky^Mummy said...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m '::. : jawapan mantap.. terima kasihh..

Ju@Lucky^Mummy said...

::Mamalyna:: : terima kasih.. ai review..

Ena said...

salam..

macam menarik jer kan!.. nanti dah join sy g tau yeh!.. :)

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/hadiah-misteri-barang-elken.html

nanamrul@yahoo.com

sarah said...

sarah join

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/04/hadiah-misteri-barang-elken.html

email:sarahghazali84@yahoo.com

ayuselalu said...

join

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/04/hadiah-misteri-barang-elken.html

ayuayu101@yahoo.com

anin said...

salam
saya join ye

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/kenapa-saya-nak-hadiah-misteri-barangan.html

Ju@Lucky^Mummy said...

anin : welcome...
terima kasih..

f_aRa_aINa989 said...

salam, dah join....ni link dia..

http://ainasukacontest.blogspot.com/2010/04/kenapa-nak-hadiah-misteri-dari-si-lucky.html

email: ara_aina989@yahoo.com.my

Ju@Lucky^Mummy said...

f_aRa_aINa989 : terima kasih kerana menyertai..

Asya said...

dah join..sila terjah:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/giveaway-by-luckytuah.html

Email:-
lya_afrina@yahoo.com

Ju@Lucky^Mummy said...

Asya : terima kasih kerana menyertai..

arissa.soleha said...

join ye

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/04/kenapa-ye.html

arissa.soleha@ymail.com

AYU IDRIS said...

Salam...macam tau aje hadiah tu...nak...nak...ayu dah join!silalah terjah n3 ayu itu...tq

http://ayuidris.blogspot.com/2010/04/hadiah-misteri-barangan-elken.html

Ju@Lucky^Mummy said...

arissa.soleha & AYU IDRIS : terima kasih kerana menyertai contest ni..

ardinihumaira said...

tetiba dni baru nak search mengenai elken ^_^

Ju@Lucky^Mummy said...

ardinihumaira : cepat2.. contest tutup 12 mlm kang..