Budak-budak bertuah

Thursday, April 22, 2010

Sakit Hati...

Sakit Hati?? Aduh... dah janji x nak ada entry emo~!!
Tp............... x tahan.. buleh pecah jantung nnt kalau tahan~!

Ceritanya.. ada la kawan sekolah saya ni.. nak kata best fren tu yelah kot sbb baik ngan dia..
Pagi ni ada wat lawak cam bodo la jugak kt Fesbuk ngan saya.. Tp siyes... sakit hati lah..

Takat kita2 dua orang.. saya x kisah. Ni publish satu kampong.. mak aih... kalo lawak lain x pe lah.. buleh accept.. ni lawak pasal rumah tangga org.. seolah2 cam rumah tangga kami x bahagia.. Seolah2 mcm saya ni bakal janda pulak..

Hai ......... kawan... x tahu lah dia baca @ x belog saya... Kalau baca pun.. elok gak biar dia tahu saya sakit hati..
Tak banyak.. saya mintak.. doakan kebahagiaan saya kawan2.. kerana saya sentiasa mendoakan yg terbaik utk kawan2..
Peluang kebahagiaan Allah swt berikan kepada saya.. Harap berkekalan sampai mati.. saya nak nikmati nya dengan keluarga saya. Suami & anak2 saya.. Keluarga saya.

Ya-Allah.. Jangan Kau ambil kebahagiaan ku hanya kerana doa seorang kawan.. Berilah cinta dan kasih sayang yg sebanyak2 kepada kami...

Layan lagu ni lah... dah lama x post video kt sini..

10 comments:

[-suziey-] said...

ape yg dia tulis? hmm xpela bersaabr je ..setiap doa yg berupa musibah Allah xkan perkenankan..yakin pd Allah..Dia hanya akn beri yg terbaik utk hambaNya..sekiranya musibah itu termakbul brmkna itula yg terbaik Allah jadikan cuma kita akn menyedarinya dikemudian hari..sabar ok:) xmoh emo emo

LYaFRINA said...

ish..ish.. itula y best kan... bila hal rmh tangga kt jd bahan lawak..

j.u.l.i.e said...

kasi sket ayat pedas kt dia...hehehe,kasi sentap sket. Takpe, biar org lain nk kata apa, doa byk2 umahtgga ju bahagia.Ni bahayanya fb..skali tulis 1 dunia leh baca dik oii...

mamalieyna said...

hukhuk...
tak suka hal rumahtangga kita jd bualan umum..
tu la keburukan FB ni, 1 dunia lak leh dihebahkan..adus..

sama2 lah kita mendoakan ant 1 sama lain, semoga kebahagian sentiasa mengiringi kita hingga akhirat! Insyallah..Amin..

Ju@Lucky^Mummy said...

[-suziey-] : Sedey ni.. dia publish gambar lelaki nak cari janda.. pastu selamba comment letak nama kita..

Harapkn kwn2 doakan kebaikan sesama kita..

Ju@Lucky^Mummy said...

LYaFRINA : Lawak tu mmg lawak.. tp x perlu lah mention sesapa jd calon isteri org tu..

Sedey.. :'(

Ju@Lucky^Mummy said...

j.u.l.i.e : kak julie.. huk3 dah sound da.. tp rasa nak comment/sound naper dia x offer diri dia.. pikirkn kawan je.. kalo x.. dah lamee~!

Ju@Lucky^Mummy said...

mamalieyna : ye la kan... nak citer umah tangga org pulak kan.. hmm.. tuan punye badan x pernah pun merungut pasal rumahtangga nya..

byk pahala doakan kebaikan org.. x rugi pun kan?

kehidupan ini... said...

huhuhu,xpaham arg..

Ju@Lucky^Mummy said...

kehidupan ini... : hmmmm....