Budak-budak bertuah

Tuesday, April 6, 2010

Layan Gambar..


Abang adalah model seksi mummy... hua hua hua.. saya tak paksa dia okeh.. dia sukarela nak jadi model mummy dia ni....

Entah bila la Sunway Piramid ni ada permainan ni.. Hish.. pas nie x boleh pegi sini dah.. nanti x ingat nak balik.. nak bagi adik main sekali mummy kurang yakin.. Jadi kitorang jadi pemerhati abang je la..

Sessi naik helikopter... Confirm pasni pikir dua kali kalau pergi Sunway. Nak beli kasut adik pun tak jumpa mana yg berkenan.. Abang pun tak baper baik mood dia sbb ingat nak main je.. Sabar je lah....

Pemerhati bebas.. Besar sikit baru la bleh join abang okeh..

5 comments:

mamalieyna said...

huhu..lama tak singgh sunway pyramid tu..lalu kerap sesangat! ^_^

takpe sket time lg, adik leh ler join same..^_^

Ju@Lucky^Mummy said...

mamalieyna : Sebenarnyer pg Sunway tu ada misi membayar bil. Jadi jalan2 je lah kt situ..

Mummy takut adik lompat dari helikopter.. jadi wait n see abg je lah dulu.. hehehe

Siti said...

eh..dah lam tak gi Sunway..ada perbuhan ker? hehehe...

adik sana ngan wafi la..leh jadi pemerhati jerk...

Ju@Lucky^Mummy said...

Siti : itu lah siti.. sy pun jarang2 pg sunway.. tau2 je dah ada tempat permainan kt bawah.. hish.. x bleh pg sini dah..

Kamal said...

hahaha.. terpaksa la black list itu level..