Budak-budak bertuah

Wednesday, September 29, 2010

Bukan Salah Mummy Mengandung~


Tempat : Dalam toilet. Mummy menemankan Abang Amir yang nak membuang hajat besar.

Abang Amir : Amir sakit perut mummy.

Mummy : Tak pe, Abang bebe (buang air besar) je.. Mummy tunggu ni..

Abang Amir : Aduh.. sakit nya. Amir sakit perut sebab minum susu ni.. ehh...... Mummy yang buat susu tadi kan?

Mummy : (haish..salah kan mummy pulak) ok- ok, lepas ni suruh daddy buat susu ye..

*** sabar je la... ***


Lepas 4 hari tak jumpa Abang & Adik, balik2 je Abang terus komplen camnih..

Mummy ngan daddy ni asyik work je. Penat Amir tunggu kat umah Uwan, tak balik2 pon!! Petang je tunggu, petang je tunggu.. Tak balik pon..

Aduhai anak.. kenkadang sayu hati Mummy nih.. Kalau boleh mummy nak dok umah je ngan Abang & Adik. Tapi.. mummy kena work lah sayang..
huhuhu...

4 comments:

Zaidah said...

alamak ju....kekadang kita terpaksa berkorbankan demi untuk diorang jugak....huhuhu

Adlina Husaini said...

alahai..sedinya baca statement abang yang last tu..

luahan hati yang benar2 jujur dari dia mewakili semuaaaaaaaa anak2 yg ibu bapanya bekerja..


latest entry ina:
steamboat ala seoul garden

Azura Iznil said...

Fuh statetement yang sungguh menikam kalbu!

rynas said...

tu ler sedihkan kena tinggal anak pg keje...tapi nak buat macam mana cari duit..