Budak-budak bertuah

Wednesday, September 1, 2010

Daddy & Mummy berpuasa.. jadi, Abang kena masak sendiri.. :p

Salam Aunties..
Daddy & Mummy saya puasa.. jadi, saya masak sendiri tau!!

*
*
*
*

Ni ha dia.. Nasik goreng carrot & telor..
pastu bubuh kicap sikit..
sedap weh..
*
*
*
sila jgn meleleh air liur @ mengences di tgh hari camnih..
hihihi!!

**dgn itu, mummy turun pangkat jadi assistant chef saje.. ekekekekk**

16 comments:

Zaidah said...

tahniah abang...pandai memasak...

Umiey said...

fuuhhhh chep baru nih, kalah mummy ni...nasi goreng satu....

BIONIC WOMEN said...

wahhhhh..abang dah jadi chef...
leh order utk berbuka nanti x? hahaha
pandai abang berdikari ye

Ju@Lucky^Mummy said...

Zaidah : tq auntie.. :)

Ju@Lucky^Mummy said...

Umiey : chef baru ni memang mengalahkan mummy nye.. mummy nak kacau nasik dia x bagi.. :)

Ju@Lucky^Mummy said...

BIONIC WOMEN : baik.. nanti petang order la ye...:)
berdikari sambil mengacau mummy.. eheheh..

Masrina binti Alim said...

wau,anak teruna masuk dapur.bagus!
pasni mummy dia boleh goyang kaki la,dah ade chef boleh masak tu..ekekekek

Ju@Lucky^Mummy said...

Masrina binti Alim : hehehe.. anak teruna ni tolong sepahkn dapur leh la.. :)

p!nkerton said...

wahh pandai aa abang masak sendiri :) pro je gaya nye tu ;)

mamalieyna said...

waaah pandai berdikari ye..yeke abg masak ni..hehe..

Ju@Lucky^Mummy said...

p!nkerton : hehehe.. pro dlm sepahkn dapur.. :)

Ju@Lucky^Mummy said...

mamalieyna : yup.. dia yg masak.. mummy tukang potong carrot je.. hihihi

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor..cutenye masak sendiri..leklok..kang kene kuali paneh..

ngences? ahahah tetibe rindu kwn sy kak ofis lama..jawarian..syik sebut tu je if ngidam sbb dia pregnant maa tu..:-)

JUE said...

Wahhhhh...ada gaya la! =)

Ju@Lucky^Mummy said...

rose --{@ ibuRafiq @}-- : tq auntie.. mmg cute.. mmg risau takut dia kena kuali panas tu..

Ju@Lucky^Mummy said...

JUE : ada gaya kan?? pasni mummy nye tak payah masak kot.. hehehe..