Budak-budak bertuah

Monday, September 6, 2010

Plan yang tak menjadi..

Salam...

Macam mana mood korang hari ni??
mesti dok fikir nak raya kan..
Mood kerja dah hilang langsung kan??
huhuhu..

Oklah..
Actually saya dah plan nak buat celebration birthday Abang Amir & kak Ayu & Iftar kat Intekma Resort pada hari Sabtu lepas..
Tp, last minute terpaksa cancel sebab kak Ayu, cousin mereka admit kat Assunta sebab high fever.

Saya lak dah siap2 tempah cupcakes dari office-mates.
Tp, tak pe lah.. tahun ni tak de rezeki makan kat Intekma Resort tu.. tahun depan ada kot..

Ni la cup cakes yang di buat oleh office mate saya..
comel2..
Sedapp..

so.. sebab kan Sabtu tu dah cancel.. Jadi kami sekeluarga buat plan kecil2an je.. ehehe..
sebelum jenjalan, kita amik gambar dulu..

Hehehe..
Adik sebenarnye nak buat 'peace'..
bukan '1Malaysia' ye..

Small celebration kt KFC je..
yummy betul burger saya nih..
hehehe

Adik sibuk tengok t.v..
nak tahu time bukak pose..

Semalam(Ahad) balik umah MIL. Pastu bawak Abang gunting rambut..
ehehe..
Moyok je muka Abang kena paksa gunting rambut.

Rambut raya..
mummy teman nak bagi semangat.. takut2 dia meraung masa kena gunting. Tp, dia baik je..
Nice boy..

No comments: