Budak-budak bertuah

Thursday, July 22, 2010

Selamat tinggal....

60 buah rumah..
60 cerita..
60 ragam
ok.. ini untuk fasa pertama..
selesai sudaa..

masuk dlm kotak..

hantar.....

so..

Selamat tinggal Subang Permai..
huhuhuhu..!!
Nak start fasa 2 hari ni...
ke ss13 pulak..
Chaiyok!!

6 comments:

Rizza said...

saya dok tunggu ni org buat bancian.. tak mai2 pun kawasan saya ni.. hari2 ade kat rumah dari pagi sampai malam kecuali sabtu ahad.. hehheheh
kawaan saya ni ramai org2 veteren mostly mereka ade dirumah siang2 hari...
org bancian nye biasenya dtg waktu bile ye???
heheh ...
wajib dibanci.. utk tau bilangan sebenar manusia kat msia ni. hehheh

selamat menjalankan tugas

sayangsayangibu said...

membanci ke?
bancilah sini gak...bancilah... ;p

Ju@Lucky^Mummy said...

Rizza : actually, pembanci ni kerja x ikut masa.. mlm pon datang gak..
tp biasanya x lebih dari pukul 10.00 mlm.
nanti ada la yg datang tu..tunggu..

Ju@Lucky^Mummy said...

sayangsayangibu : Yup!!

er... kat ner tuh...

hihihihi

ibu_Arifa said...

saya pun dok tunggu jugak..berdebar2 jugak nih..xpernah buat pun sebelum ni..so excitet pulak..kalo kita buat kt online jer boleh ker?

Ju@Lucky^Mummy said...

ibu_Arifa : buat online boleh gak.. tp kena jugak pembanci datang bagi kod rumah kita..