Budak-budak bertuah

Thursday, July 1, 2010

Mini Carnival ~1st Day~

Aktiviti hari pertama di mulakan dengan memberi sijil kepada peserta kursus bahasa Inggeris. Huhu .. Bermula agak lewat sebab banyak benda nak kena set-up plus nak alih khemah lg.. Apa2 pon.. Pagi2 lagi orang dah ramai...

Oppss... yg tengah2 ni patung ye.. jangan salah sangka ye..

Barisan kedai yang ada.. Kami ada gak jual nasik lemak ngan air..

Ni barang jualan saya..

Ni pulak jualan SILs.. Murah2 ... korang nak beli buleh contact saya..


Abang ni sebenarnye kerja nye meronda2 kt khemah tu.. Sebab panas, mummy ajak lepak je dalam rumah Tuisyen. Ni tengah cuba nak susun chess.. sudah nye give - up..

Ni adik yg seksi & seksa.. huhu.. panas sangat..
Pastu tengah hari hantar order katering kat Pandamaran.. Huhuhu.. Gila rushing.. So, petang nye x de gambar.. Sebab kena serve kat sana sampai petang.
Jadi, sesapa nak order katering pon boleh contact saya ok.. Area Klang & Shah Alam ..
Jap lagi sambung part 2..
Ada gambar2 x boleh nak uplod.. tension ni wooo..


1 comment:

Farah . 5577 said...

:) farah pun slalu pakaikan seksi je kat diorg ni skrg, sbb musim panas kan..