Budak-budak bertuah

Wednesday, July 28, 2010

Uzma di pagi hari..

Salam Rabu...

Agak lama jugak tak de tempek gambar bebudak nih.. Ampun.. !! saya memang sibuk lately, jadi tak de masa nak bergambar2..

Jadi... pagi hari ni terima la gambar adik.. Yang baru bangun tido.. sedang mengecek mummy barang2 make-up.. huhuhu (make-up ku murah je, jadi tak yah la tunjuk kott.. heheheh)



Adik ni.. seminggu je lagi masuk le 1 tahun 6 bulan... What a times flies!!... rasa sungguh sekejap.. dan antara perkembangan Adik ialah.. dah pandai sebut Mummy.. kadang2 dengar dia nyanyi

acum.. acum.. acum.. ulalala...

tapi .. tu la...... kekadang bila nak rakam dia nyanyi.. time2 tu la handphone ku kena bawak larik.. Sangat rugi kan??**sigh** Jadi.. adik, ampunkan mummy sebab video adik memang kurang compare to Abang.

4 comments:

sayangsayangibu said...

cute..bumbam... geram

Zaidah said...

tak ape take time...kekadang bebudak nie macam tahu aje kita nak rakam dia...hehehe

Ju@Lucky^Mummy said...

sayangsayangibu : hehe.. tq.. auntie..

Ju@Lucky^Mummy said...

Zaidah : tu la pasal.. kadang2 rebut2 handphone ngan mummy nye..