Budak-budak bertuah

Friday, May 14, 2010

Adamaya

Huh.... dah nak basi cerita pasal Adamaya hari ni.. Rata2 bloggers2 bagi komen diorang suka sgt citer tuh.. huhuhu..
Saya??
Maaf .. saya tak tengok langsung citer tu ..
bukan x sedap ke .. apa ke...
pukul 6.30 ptg tu agak mustahil lah saya nak sampai rumah.. Hari2 lambat.. sian x.. sian la korang.. Jadi lebih baik x yah tengok.. kang kecewa je.... biasa nye pon sampai umah dah dekat2 maghrib. Saya ni pulak dah di biasakan dari kecik x bukak tv waktu maghrib2 . Jadi paling awal saya bukak tv adalah pukul 8mlm sbb nak tengok berita. Ini pon satu asuhan abah saya jugak. pukul 8mlm mesti satu family tgk berita **hohoho.. tiba2 rindu kt abah**

Apapun... saya masih berhutang pada diri saya.. nak menghabiskan membaca buku nih..


Alhamdulillah.. banyak info2 & tips berguna dalam buku nih.. Bila kaji2 balik sungguh banyak khilaf saya dalam mendidik anak2.. Sedih.. tapi saya harap dengan adanya buku ni sedikit sebanyak dapat memperbetulkan ke khilafan saya lagi.. Semoga abang & adik berjaya jadi anak yang soleh. Amin~!

Harap2 jugak pasni nak cari lebih banyak buku2 motivasi & kekeluargaan.. Oh.. Nampaknya kena pulang balik buku2 novel yang saya pinjam dari InfoLib, Bernama nih.. Bukan nye dpt baca pon.. Masa sungguh cemburukan saya...

Ok la.. korang.. selamat berhujung minggu..

nota kukukaki: Masih lom ada idea nak pergi mana weekend nih.. nak kemana ek??

6 comments:

Aujinz said...

saya pun tak tengok Adamaya..

so ape ade hal..kan kan kan..

boleh tengok online.. :D

kat sini

Ain said...

nak cari jugak la buku nie....

boleh tambah ilmu parenting kan...

Ju@Lucky^Mummy said...

Aujinz : tak nak tengok (>_<)huhuhu.. lalalala

Ju@Lucky^Mummy said...

Ain : Cari lah ye Ain.. Bagus tau buku nih..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam kenal..:-)

cite adamaya or apa2 cite yg tayang waktu magrib mmg melekakan..tapi sib baik abis kul 7.30..means magrib baru je masuk...hehe *kira boleh dimaafkanla kan?* wekekke

anak sy mmg suka tgk tv waktu magrib sbb dia akan khusyuk tgk indahnye iman (zikir2 & org azan) kat astro oasis..cite katun dia bo layan! uhuh..if tak bagi tgk tv kang dia ngacau sy solat!

cam bes je buku tu eh?

Ju@Lucky^Mummy said...

rose --{@ ibuRafiq @}-- : memang best buku nih.. sila la beli..