Budak-budak bertuah

Thursday, May 13, 2010

Teman baru yang lebih rapat & intim..

Psssttttttttt~!! Entry kali ini khas untuk pempuan/wanita sahaja... Yang lelaki tu pi cek tayar kereta korang ada bunga ke tak?? Sebab apa saya nak cerita kan ni berhubung rapat ngan bunga tayar kereta En. suami.. Yang belom ada title En. Suami. Sila pergi baca forum SIC ka.. MyVI club ka.. Zerotohundreds ka.. Yang penting korang yang berstatus lelaki tu jangan baca entry ni!!!! Ada paham??
^
^
^
^
^
^
^
^
v
v
v
v
v
v
v



Hari ni saya memperkenalkan

Tuala Wanita Intimo

  • Sistem Tri-Teknologi Inovatif dengan serat Arang Bambu, Esen Bambu dan Sebatian 5 Herba Eksklusif.
  • Anti-bakteria, anti kerengsaan, anti-bau, anti-kelembapan & anti-jangkitan.
  • Polimer Penyerap Kuat dari Jepun untuk perlindungan kebocoran yang unggul, peredaran udara dan kebersihan.
  • Permukaan 100% kapas yang lembut untuk keselesaan.
  • Boleh didapati untuk kegunaan siang atau malam dan pantyliner.
^
^
^
v
v
v

Pad ni memang bagus sebab pertama sekali saya rasa ialah, kurang rasa x selesa masa datang 'kawan' kita tu. Tambahan lagi pad ni boleh menyerap bau2 yang kurang menyenangkan tuh.. Ada orang bila period datang dia jadi pemalu sgt2 sebab takut bau yg x menyenangkan tu dihidu oleh org lain.. Aduss.. Malu kan?? So, hari ni saya bagi satu penyelesaian pada yg bermasalah tu..

Pad ni nipis... Jadi kurang rasa panas.. Lapisan nya pulak kapas. Sangat selesa uolls.. Ada 3 varians korang boleh pilih : penggunaan siang, malam & pantyliner..

Harganya pulak.. Penggunaan Siang (10 keping/1 pek) = RM 14.50
Penggunaan Malam (10 keping/1 pek) = RM 18.00
Pantyliner (30 keping/1 pek) = RM 19.50
Pakej penggunaan siang, malam & pantyliner , 3 pek (1 pek setiap satu) = RM 50.00

Lepas 2-3 hari habis period.. saya amik pulak ni..

^
^
^
^
^
^
v
v
v
v

Lady Venus



  • LD Venus Gold ialah suplemen herba asli yang berdasarkan falsafah Perubatan Tradisional Cina. Ia mengandungi herba Cina - dang gui, dang shen, bai jiang cao, yi mu cao dan huang qi. Dirumus khas untukmenyokong kesihatan dan kesejahteraan wanita. Tidak perlu dimasak, penyediaan yang mudah dan bersih untuk kegunaan yang paling mudah
  • Membantu memulihkan serta mencergaskan kaum wanita selepas bersalin dan melegakan sakit haid. Ia juga berkesan untuk memperbaiki tekstur kulit, menambahkan kekenyalan kulit dan mengurangkan gangguan putus haid.
Harganya pulak.. RM 180.00/20 botol


Hmm... yg ni saya x bleh bg komen sebab testimoni saya adalah En. Suami... hahaha!!!!!!!!!!

So, apa kaitan ngan bunga tayar lak ni??? >> huhuh... Yelah kan... harus la En. Suami pulang kerja laju2 & berhati2 semata2 teringat isteri yang ehem2 hebat ... Siang malam pasti En. Suami korang teringat!! hahaha....

nak tahu lebih lanjut leh klik blog bisness saya>> http://precious-chrysalis.blogspot.com/
Nak order just sms/call = jue@0123638873



2 comments:

suealeen said...

saya pernah guna LD Venus. memang bagus produk ni. :)

Ju@Lucky^Mummy said...

suealeen : yg bagus camni elok lah diteruskan ye.. hihihi :)