Budak-budak bertuah

Thursday, May 20, 2010

Smoothies



Rasa nak try smoothies ni.. mesti yummy!!

Actually mmg susah nak bagi abang & adik ambik spirulina ni.. Yess.. rasanye mmg yuks.. sbb tu wat dlm bentuk pil supaya senang telan.. Before this saya memang ada ambik spirulina tp bukan nya dari Elken. That one lagi yuks!!... Sumtimes bila sendawa boleh terasa balik spirulina tu & not so effective cam Elken Spirulina. Trully different from of others!! Saya x terasa pun spirulina tu bila sendawa.

Jadi.. penyelesaian untuk memberikan spirulina kpd abg & adik adalah ini....

V
V
O-yes! spirulina Cracker @ Biskut spirulina o-yes!

Sedap..!!
Ada wheat bran, oats & Yeast extract..
halal!

Korang yg nak diet elok mkn biskut ni.. Gantikan sarapan yg heavy tu.. Konfirm perut korang pon gembira..

lalalalala...

Nota kaki: Kredit to Chef Anton Leyland yg bagi good info pasal spirulina dalam video nih.


2 comments:

rynas said...

dulu mmg amik suplimet spirulina..bagus sgt skang ni jer malas...

Ju@Lucky^Mummy said...

rynas : benda yg baik kena teruskan tau.. huhuhu...