Budak-budak bertuah

Tuesday, May 11, 2010

Kebakaran..!!

Ya.. kebakaran telah berlaku kat sini...


dan mangsanya......

Encik ketam

Encik Udang

Huhuhu...

Ini ada lah aktiviti weekend saya sempena hari ibu.. My SIL ajak makan kt Pantai Remis kt Jeram. Atas sikit dari Kapar, Klang. Kami pergi kt restoran yg first kt lorong tu.. Tp, kat sini cuma buat bakar2 je.. x de tom yam @ masak2 havoc.. Ingat bleh la lepaskan hajat encik Suami nak makan chili crab.. Tp, dpt ketam bakar je..
Apa2 pun.. kat sini suma seafood nya fresh betul. Manis2 & lazat2..
Otak2 tu Mummy & Abang Amir dah kerjakan.. huhuhu!!
Ada lagi mangsa-mangsa lain iaitu encik sotong, encik pari & encik cencaru sudah selamat masuk perut.. Saya x dpt nak snap2 lagi sebab bateri kamera dah nyawa2 ikan .. Lagi pun Adik Tsara bantai tido lah pulak..

Ahad pulak jln2 kt Jusco Bukit Tinggi ngan SIL2.. Abang & Adik tinggal kt umah ngan encik Suami. Yelahkan.. Hari Ibu.. Jadi anak2 tinggal di rumah la ye... hihihi

Kat Jusco makan kat Pastamania... Hurmmm ... Pastamania la sgt.. Baik saya masak spageti kt rumah.. lagi sedap kot.. huhuhu..!!
Tp pizza nya ok lah kot.. saya suka base yg x bape tebal.

Garlic bread..

Pasta spicy chicken & Viggie lover

Dan last skali Pizza (dah lupa apa nama nye.. huhuhu)

6 comments:

aLyNnZ said...

alamak aii bestnyer ketam tuu..alynn suke ketam walaupun leceh nk dimakan..n garlic bread tuu i like.. bestnyer aktiviti mkn2 awak..kirenyer xpayah masak larr yerr bestnyerr..

Ju@Lucky^Mummy said...

aLyNnZ : mmg sedap ketam tu.. nyesal amik yg kecik2.. patoto amik yg besar sket..
hehehe.. actually dah 4 hari dapur x berasap.. mkn kt luar je.

Azura Iznil said...

Terus rasa lapar Jue...

Ju@Lucky^Mummy said...

Azura Iznil : huhuhu... lapar ek..
smlm pg giant tetiba teringat acara mkn2 kita dulu .. hahaha!! gila menambahkan lemak .

Sha@Mama Tina said...

eiiii..sedapnya!

Ju@Lucky^Mummy said...

Sha@Mama Tina : mmm.. mmg sedap..