Budak-budak bertuah

Tuesday, May 11, 2010

Lagi-lagi pigskin!!!

Bencik tau.. sebelum ni dah kena (link) .. Pastu bila jumpa lagie... rasa nak sepak2 je owner kedai tu..

Actually masa jln2 shopping kt Jusco Bukit Tinggi hari tu, saya ada masuk kedai baju Blook & mnj Nicole.. Ada jual belt.. (lagi2 belt.. mcm la kurus sgt kan.. hahaha) Dua2 kedai tu ada jual belt lining PIGSKIN..
lepas insiden sblm ni kan saya sangat berhati2 dalam memilih barang kulit nih.. Takut jadi lagi..

DUA DUA KEDAI TU TAK BALUT ATAU BAGI WARNING YANG BELT DIA ADA PIGSKIN OK!!

Saya malas nak bising2 sebab promoter tu kan cha ya nun alif.. Cakap kt Melayu pon dia bleh buat sengal.. Inikan species ba alif ba ya tu kan????

Korang yang rajin sila terjah kedai tu & bagi sound direct & effect sikit... Terima Kasih...

17 comments:

JUE said...

Ish..bahaya ni! Ingat bole wat main2 ke benda2 camni.

aLyNnZ said...

owhh suker yer terlepas tag alynn..xper alynn ada lg satu tag tunggguu kiter tgk saper yg kena..hik hik

Ju@Lucky^Mummy said...

JUE : memang betol.. x leh wat main2.. nak wat camno.. diorang kan sengal..

Ju@Lucky^Mummy said...

aLyNnZ : oo.. ada lg satu tag ke..?? aduyai..

POSH76 said...

sori2 tersalah komen....actually thanks for the info sbb I selalu gak p this 2 butik tapi tak perasan...ni yg tak syiok nie...

POSH76 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sonata anak kancil said...

kita yang peka ni okeylah kan...budak2 remaja mim yang bekerja ( sekiranya ade la )....tau ke tak tau tu??? cayanunalif kira apa....ehh menyeramkan aje

Ju@Lucky^Mummy said...

POSH76 : mmg x syiok.. nak shopping pon x mood dah.. :(

Ju@Lucky^Mummy said...

sonata anak kancil : melayu pun cam ala2 sengal je.. inikan pulak ca ya nun alif tu.. kang kita cakap lagi dia wat tak tau..

mummy_ayu said...

ah ah..patutnya buat sign or label..inform kan? harus becareful..

Ju@Lucky^Mummy said...

mummy_ayu : diorang x balut pon.. bagi warning pon x de..
Susahkan camni.. Tak sensitif betol diaorang ni!!

Ain said...

dorang ni kadang takde sensitiviti langsung.....

sepatutnya letak la label kan, takde la kita teraniaya....

Ju@Lucky^Mummy said...

Ain : mmg x de sensitiviti.. men redah je..

sedih tol.. :(

Aujinz said...

takde gambos ke Jue?..

Ju@Lucky^Mummy said...

Aujinz : alamak.. x de la.. masa tu bateri kamera kong..huhuhu

Sha@Mama Tina said...

aih..camner nak kenal pogskin tuh? tak pernah beli belt..so tak kenal la pigskin..

Ju@Lucky^Mummy said...

Sha@Mama Tina : dia ada 3 titik yg rapat2.. lain sgt2 dr kulit biasa.. boleh tgk perbezaan nya..