Budak-budak bertuah

Thursday, June 3, 2010

Gadget Baru..

Tak de apa nak update.. hihihi.. currently x de idea da......... Semalam jln2 Ampang Park jumpa gadget ni.. hihihi... memang teringin nak beli sebab saya dah lama rasa nak pengsan duduk bersama orang yang mulut berbau macam longkang ni..kui kui.. Jadi.. ngan penambahan gadget ni.. nyaman sikit rasa nye .. hihihi...


kipas USB... berkuasa menghalau bau2 busuk ke tempat asalnye.. hala baik punye..
pas ni nak cari pewangi pulak..

iskk...
dah nak pencen bulan 12 ni.. gigih pulak saya menambah harta ya...
huhuhuhu...


10 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehhe..mcm2
cutela kipas tu
:-)

[-suziey-] said...

uik nk pencen..biar btl? keje gomen ke?

tu kipas buang bau atau kipas mcm kipas beso tu? cam best je senang nk bw travel:D

Aujinz said...

aik?

pencen awal ker???..

Ju@Lucky^Mummy said...

rose --{@ ibuRafiq @}-- : hihihi... thanks...!!

Ju@Lucky^Mummy said...

[-suziey-] : ape nak buat.. sayee ni pekerja kontrak je.. hujung tahun ni habis kontrak..

kipas kecik je.. kasik flow udara tu x terkumpul ngan bau longkang... skang ni ada mcm2 bentuk kipas ni.. nak bwk mana2 pon senang..

Ju@Lucky^Mummy said...

Aujinz : kalo ikot hati... nak je pencen awal.. huhuhu..

tp sapa lak kang nak bg gaji buta, buleh men fesbuk & update blog tetiap hari di opis hour.. hihihi!!

Lelord said...

comel arrr gadget ni

Ju@Lucky^Mummy said...

Lelord : hihihi.. thanks!!

rynas said...

ala-ala kalau dpt kat anak ni buat main-main jer

SyidaMislan said...

nak pencen dah?
jelesssssssssnye