Budak-budak bertuah

Tuesday, June 1, 2010

Planning.. nak buat Mini Carnival @ Boot sales.

Salam Korang..
Dah beberapa hari x bersiaran..
Hampir bersawang belog saya ni....
Ampun...

Citer pasal tajuk atas okeh... skang ni saya tengah plan nak buat Mini Carnival @ Boot sales kt umah dengan My SILs.. **untung saye.. suma adik beradik hubby saye pempuan.. keh keh**
** tp yg x best saye la satu2 nye menantu pompuan... huhuhu korang paham2 je laa..**

Plan nak jual kain, tudung & shawls.. kalau boleh nak wat demo produk2 baru ELKEN...
Harap berjalan lancar.. Saya tengah cari supplier shawl.. Korang tahu x sesapa yg jadi supplier shawls ni..??? Anak tudung@inner cam kek lapis pun buleh.. hehehe..

Actually dah lama x wat jualan camni di rumah MIL. Last tahun 2008.. Hooo.. dah 2 tahun.. Before this sambutan menggalakan... Mmg mcm2 barang kami pomot.. Syokk!!

Korang berdekatan kawasan Johan Setia, Klang amat2 le di alu2kan datang nanti ye.. Tarikh dah ada cuma belom final sebab barang2 lom dpt best price.. Apa2 pun Mini Carnival @ Boot sales ni akan di buat 2 kali sebelom raya.. **sila simpan duit anda.. hehehe...**

Harap berjalan lancar ..Insya-Allah..

4 comments:

+akufobia+ said...

arkk.KL ke.alaa.

~suNshiNe~ said...

tak boleh g Mini Carnival mummy la...jauh sgt...

Ju@Lucky^Mummy said...

+akufobia+ : bukan jauh pon.................

Ju@Lucky^Mummy said...

~suNshiNe~ : x pe2.. ada kawan2 dekat sini bagi tau la ekk..