Budak-budak bertuah

Wednesday, June 30, 2010

: Mini Carnival:::::::: Bestt gila!!

Isk.... Dah 14 kali try Upload gambar nye .. x dapat2.. X pelah... Citer la dulu.. esok lusa kalo dah okey.. Baru lah saya uplod gambar nye.. & korang jangan sampai muntah hijau pulak la ye tgk gambar nanti.. huhuhu


Mini Carnival 2010~Jalan Pemurah pada 26&27 June lepas amat le meriah.. Kedatangan org memang di luar jangkaan kami.. Apa2 pun di sebalik kemeriahan tu.. ada cerita x best yg x sedap di dengar...Tp, sikit pon x melemahkan semangat kami nak meneruskan perjuangan Mini Carnival ni..

SABOTAJ
Ya.. ada yang cuba sabotaj Mini Carnival kami. Serius.. memang x de keje orang ni..!! Kenapa & bagaimana?? Camni.. Kami ada pasang Banner kt jalan masuk taman tu.. Korang bayang kan le.. Pukul 11:00 mlm tgk ada lagi.. Tup2.. Pagi esok kol 7pg.. dah hilang. Apa rajin benar ke MPK tu nak menurun banner memalam buta?

Suspek? Dah tahu sangat sapa.. dalam Taman tu juga.. Bayang kn le.. Bile dah siap pasang khemah apa bagai.. Ada mulut macam longkang sound kata jgn sampai kereta parking halang jalan. Encik? Apa kami pasang khemah depan umah Encik ke? Encik ada nak buat kenduri ke hapa ke kt situ? Jadi yg encik sibuk ngan kereta yg parking sana situ apahal??
Last2 kami pindah kn khemah tu kt taman permainan.. serius lagi strategik tempat tu.. X kacau sapa2 pon. Depan umah peniaga2 kt situ pulak tu.. Lagi senang. Hahaha.. Padan muka encik longkang tu..

ok lah korang.. nanti saya try uplod gambar lagi ye.. Ada gambar baru la best kan??

4 comments:

SyidaMislan said...

alaaa ju, kat mana2 pun memang ada org mcm ni.kita kena hadapi dgn sabar je.

Nidza said...

biasalah ju...nak berniaga...mmg dugaan mcm tu

nieda said...

sabar yer..kt mana2 pun byk org mcm tu

sayangsayangibu said...

manusia dan ragam ragamnya....