Budak-budak bertuah

Tuesday, June 8, 2010

SEDIH....!!!!!!!!!

SEDIH....

Itu lah perasaan saya sekarang ni..
Sebab... komputer canggih kesayangan ku telah di blok penggunaan Internetnya.
Semua x boleh surf ok!!

Ini terpaksa pakai pc member..
Benci sangat.

No more blogwalking pasni..
Shopping online.. isk!! nak update blog pon x buleh di waktu2 pejabat..

Apa2... dlm kejadian tu.. saya redha.. pasrah jugak la..
Saya paham.. saya pekerja kontrak yg x layak dapat apa2 keistimewaan pon.

Sapa la yg jeles sgt nih.. takut saya dpt wet ribu riban dr nuffnang kot.. Hahahaha..

nota kaki : Al-Fatihah untuk adik Alana Qish.. Semoga Mummy & Daddy nya tabah dengan ujian Allah ini..

Sedih.... :(

26 comments:

maszmadi said...

la.. ciannyer, tp kat opis ni pon sm gak.. cm blog dibnarkan coz opis pon ader formalblog gak, so diorg xleh block.. hehe saba yerk

Mama Hanim said...

sabar2.. semua tu ada hikmahnya..

j.u.l.i.e said...

apa lagi ju...pkai la broadband..hehehe, akak kt opis ni pon pkai broadband sndiri, fb diaorg block, tp blog still bleh access.

[-suziey-] said...

ala siannya..huhu kena la bwa en beruk band sdiri:p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ciannye..takpe leh blogwalking kat umah hehehe

Zaidah said...

alah....ciannyer...sabor ajelah yer...

nUR_rOsALiNdA said...

Kena jugak jengah blog kita..ekekekek~ paksaan

Aujinz said...

sabar ye Ju..

lepas nie apply berukben..

hik hik hik..

rynas said...

al-fatihah selalu jg baca blog dia...sedih..

Ju@Lucky^Mummy said...

maszmadi : sedih sgt sebab apa2 pun x boleh bukak.. uhukk..

Ju@Lucky^Mummy said...

Mama Hanim : baik.. saya cuba bersabar... hihihi

Ju@Lucky^Mummy said...

j.u.l.i.e : hihi.. mmg tgh pikir nak tangkap satu beruk & ikat dia ngan band getah.. hihihi.. sian beruk tu..

Ju@Lucky^Mummy said...

[-suziey-]: baik.. nanti saya cari beruk tu... hihih

Ju@Lucky^Mummy said...

rose --{@ ibuRafiq @}-- : erk.. kt umah nak tido... hihih..

Ju@Lucky^Mummy said...

Zaidah : sian kan... saje je diorang tu dengki...

Ju@Lucky^Mummy said...

Aujinz : baik nanti saya tangkap sekor beruk..

hik hik hik..

beruk manakah yg paling hensem line nye.. arr??

Ju@Lucky^Mummy said...

rynas : sama2 lah kita sedekah kn Al-Fatihah untuk nye..

Ju@Lucky^Mummy said...

nUR_rOsALiNdA : hihihi... baik2 tetap akan ku gagahkan jugak!!

LYaFRINA said...

huhuuu..byk2 bsabar.. tula, bila xde tenet mcm patah sayap kn??

**sedih kisah arwah alanna.. al-fatihah.

Ju@Lucky^Mummy said...

LYaFRINA : x bleh nak ber bwalk cam selalu.. huhuhu.. sedih nye..

mamalieyna said...

aloor tak bestnyer ye..td g jalan2 umah kite, guna pc mmber ke?..hukhuk..

izzah said...

la yer ker??
biasanya blog ok lagik..
tapi kalo yg berkaitan dgn entertaimnet or games baru la di blok..
tak per2..sabar yer..
:)

Rizziela said...

samalah katoffice saya...walaupun kitaorang curi2 nak buka..still diaorang tau...so boleh online kat rumah ajerlah

Ju@Lucky^Mummy said...

mamalieyna : hmm.. kena pakai PC org len.. mcm pencurik pun ada rasa nya.. huhuhu..

Ju@Lucky^Mummy said...

izzah : x tau lah naper diorang tu.. habis semua di blok nya.. dengki x tentu pasal..

Ju@Lucky^Mummy said...

Rizziela : saya x de PC kt umah.. tu yg susah skit.. Nak online weekend kt umah MIL je.. tp x pe.. kt ofis ada Library.. kekadang curi2 pegi Library surf internet.. hihihi..