Budak-budak bertuah

Friday, June 18, 2010

Selamat Pengantin Baru Lynn...

Akhirnya... bergelar Puan jugak ko ye Lynn (my ex- college/roommate kt KYPM KL).. Lama gak saya mengidam kan nasik minyak nye.. dan.. hajat itu tercapai pada tanggal 12 Jun 2010.. Err... lupa lak nak tanye.. baper lama arr korang kawan sampai ke jinjang pelamin ni?? Apa2 pon meh la layan gambar..

Sorry ye.. gambar agak blur2.. Sama cam hari majlis tu hujan turun lebat(majlis nye di Klang) Sampai x muat khemah.. Jadi, terpaksa la kami balik awal. Hanya terjumpa Puan Siti Aisyah saje.. Teman2 seangkatan yg lain x sempat nak sebab Abang & Adik dah ngantok.. huhu itu le kerenah anak2 ye.. sabarr...


kembong pipi makan ayam goreng .. uu... Yummy!!

Okeh.. skang turn adik pulak makan nasik ye.. err.. toksah sebok2 tgk abang ye..

Posing maut abang kt pelamin makcik pengantin.. huhuhu!!

Adik pulak nak posing... tp sipi2 je.. huhuhu

Abang sibuk nak tengok orang main kompang..

Pengantin menjeling dari pelamin.. Hehehe..


Abang kata dia dah ngantok.. Nak tido.. tapi masih cool & steady lagi..

Puan Shasul Liyana & Saiful..
Selamat Pengantin Baru..
Semoga Bahagia hingga ke akhir hayat.
Semoga sentiasa dilimpahi berkat & rezeki Illahi..
Erkk... cepat2 dapat anak ye.. hehehe!!


Okeh.. pastu kami singgah Shah Alam kejap.. Ni muffin coklat yg sedap buah tangan pengantin.. Erk.. gambar ni buleh masuk contest Baby with CHOCOLATE tak .. hehehe.. dah lepas tarikh tutup nye mummy.. x bleh daa...

Ok.. lepas singgah ke Shah Alam.. Jumpa Mak Lang (kakak saya).. kami ada agenda nak tengok movie Shrek 4.. Yup.. satu lagi siri Shrek yg best..
Sorry.. kt sini x dek gambo.. budak 2 orang ni sibok men lari2 pulak.. huhuhu
kami pergi ke Summit USJ..
Tengok muncung budak ni.. macam real sangat je bawak keta..
okeh.. ni lepas habis tengok wayang.. men game keta..


Ni weekend lepas.. Minggu ni agak busy.. So, x sempat nak update apa2.. Nak blogwalking pon x sempat.. ok.. nanti bila saya dah tangkap sekor beruk & ikat dia ngan rubber band.. (hehehe broadband) buleh la blogwalking secara konsisten ok.. Tunggu.....
Sekian laporan bergambar untuk hari ini.. :)

2 comments:

LYaFRINA said...

sedapnya makan kek coklat tu...

Liyana said...

setelah setahun lbh baru aku nampak ko upload pix kawin aku..haha..anak dh sorang pn..ko dh masuk 3..kena lawan nie!!