Budak-budak bertuah

Tuesday, June 22, 2010

Laksamana Cheng Ho

Salam...
Ini aktiviti weekend lepas. Sempena hari bapa.. Meraikan bapa2 dalam keluarga in laws. Jadi, kami ke restoran Cheng Ho di Wangsa Maju.. Milik Amy Search.. Sila lah layan gambar okeh...

Ini le tempat nye..

Tengok adik tuu.... biler amik gambar dia.. sengih camtu.. tunjuk gigi.. hihihi

Abang Amir, Adik Uzma & Kak Ayu....

My Father in laws..

Pinggan saya, ok.. dari kiri ikan, udang, daging & ketam.. uuuu yummy..
Nama x tau.. pakai makan je.. hahahah!!

Ok.. Actually service nye agak lambat.. Adik dah hampir2 nak col McD daa.. huhuhu..
Korang bayang kan le.. dah nak tercekik baru diorang bagi tau x de air suam.. Ada air mineral je.. Cett.. bagi chinese tea pon lambat gile..

Yang ni shark fin soup yg sedap hingga menjilat jari.. Enak di makan begitu saje.. hehe.. Sebelah tu pinggan abang Amir.. dah habis licin da.. huhuhu... Abang tu makan udang je.. hehehehe..

Gembira dapat makan.. Peace!!!
Overall makanan kat situ memang sedap. Kami amik pakej sempena hari bapa.. Tapi saya rasa.. macam x cukup untuk 10 org.. Giler kuat makan ke hapa ni...padahal lauk dah lebih 5 jenis.. !!! Siap ada tom yam lagi!!
Sapa2 nak rasa chinese food boleh ke sini.. Sedap!! Cuma korang kena tahan la ngan service nye yang lambat tahap siput tu ok!!
Ok... Sekian laporan bergambar untuk hari ini...

8 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adeh..if makan sedap tapi servis cam hampeh tu yg maleh tuh..huhuhuh

NARDtheNERD said...

ooo..
nak try lah nanti..=))

Aujinz said...

bab menunggguuu tue yang malas tue..

muahahhaha...

Zaidah said...

lu kita orang...tunggu lebih 15 minit n tak layan...kita orang akan blah...klu 1/2 jam makanan tak sampai kitaorang akan tinggalkan kedai tu.

Ju@Lucky^Mummy said...

rose --{@ ibuRafiq @}-- : itu la.. lambat.. rasa cam dah hilang selera pon ada time tu..

Ju@Lucky^Mummy said...

NARDtheNERD : try2.. tp.. harap bersabar la ye..

Ju@Lucky^Mummy said...

Aujinz : memang malas sebenarnye.. tp dah org belanje.. makan sajee la.. huhuhu

Ju@Lucky^Mummy said...

Zaidah : huhu.. mmg nak wat camtu da.. tp, dah siap reserve .. x best la nak cancel2 lak..