Budak-budak bertuah

Thursday, March 25, 2010

Back to Back





Ingat CSI saja yg ada back tu back? hahaha..

Dapat Award dari Kak Julie.. Thanks.. hehe.. Smlm lupa nak TAG akak.. nanti akak jawab TAG saya ya..

Dan soalan2 nya....

1. ucapkn maceh kt spe yg bg award nih

Terima kasih banyak2 ya kak Julie.. Comel sungguh akak saya yg sorg nih..Kak Julie merupakan senior saya di sekolah dulu. Siap bagi dua award lak tu.. Giler glemer jap ..

2. pass kt 15 blogger yg kamu rs fantastic bombastic plastik beg

hahaha...
1. BULLET - padan muka ko!!
2. Nida - kawan sebantal saya dulu.. hehehe..
3. ~0~ - bagi kt engko boleh??
5. lanun darat.. hua hua hua
6. Kak Zura - Amik lah award ya.. huhuhu busy sungguh hondarian ni..
8. erk.. sapa2 lah yg sudi ya.. huhuhu

3. bgtau kt blogger yg ko bg award ni kt dieorg -

Baik~!

4. bg 7 perkara tentang kamu (err 7 je ke.. nak buat 18 boleh??)

1. Baik.. jujur.. (cett.. belum apa2 dah tunjuk senga!!l)
2. mudah sentap kalo ada benda2 sedih..
3. gojes!!- jgn pitam atau muntah hijau ya..
4. tapi.. maaf, saya sedikit memilih kawan. (sesiapa yg gojes saja yg ada dlm frendlist fesbuk saya!!.. yg x gojes sila jgn rajin klik add me as fren ya!!.. hahahahahhh)
5. Sesiapa yg mahu ketawa sepanjang hari.. silalah buat lawak sengal ngan saya ya.. saya yakin.. anda pasti masuk ICU kerana terlebih ketawa. Don't worry.. saya x makan dalam punya.. agak saya sakit hati, saya bagi je anda makan kasut crocs saya.
6. Saya seorang isteri yg prihatin sebab sebelum suami makan maggi di malam2 hari, saya dah masak kan beliau nasik, gulai udang & terung, sup sayur & ayam serta telur dadar gebu di senja2 hari..malam2 sikit makan maggi.. tak ke prihatin namanya tu?
7. Saya juga merupakan seorang ibu kepada cahaya mata kami..

nota kaki : patut la ukuran pinggang beliau melebihi 7 skala rikter.. maklom la.. isteri mithali la katakan.. hua hua hua.. larikkkk!!

4 comments:

Aujinz said...

alamak..

beautiful blogger?..saya amik satu jer ehh.eh.. kena amik dua dua ker?

Ju@Lucky^Mummy said...

Aujinz : yer la.. amik la satu je..

BULLET said...

kebolehan bullet untuk menaip agak terbatas bile ade tag...

Ju@Lucky^Mummy said...

BULLET : taip2 je apa2.. jgn tinggalkan huruf2 yg penting sudah la ye..