Budak-budak bertuah

Monday, March 22, 2010

Curang

Kenapa mesti curang?
Apa alasan untuk curang?


Hishh... kecurangan tu tiada kena mengena ngan hidup saya. Cuma terkadang.. (isk..isk ..terpaksa gak mengumpat) takjub jugak ngan segelintir manusia ni. Bangga sungguh pasang 2-3 spare part. (x sedar diri spare tyre sendiri dah macam tayar lori.. kalau setakat tayar beskal, boleh di ampunkan lagi)

Manusia.. manusia.. x puas ngan apa yg dia ada...

** hari ni busy sket..**

6 comments:

Siti said...

huhu..tu la..mmg ada tau org yg bangga dia bila dia curang..isk..hebat sgt ker...tak baik tau..

Mrs. Amie said...

Elo babe..

I pun tak suka org curang.. sbb curang nie sama dgn tipu! kan?

permata hati said...

"the smarter a man is, the less likely he is to cheat on his partner

Lanun Ranggi said...

dengar hotfm pagi tadi..

rahsia yang takleh di kongsikan dengan partner..

tapi part yang suami dier mintak fara ngan faisal telefon binik dier tue tak sempat dengar....

5577 said...

tulah.. i pun xsuke org yg curang ni.. ish, tipu partner dia bulat2 kan.. xbaik sgt.. ish~

Ju@Lucky^Mummy said...

Siti : kalau 'dia' yg sy maksudkan di sini tu.. x der la hebat sgt~.

Mrs. Amie : Betol3.. tipu menipu.. betul2 x suka.

permata hati : last but not least.. huhuhu...

Lanun Ranggi : hik3.. x dgr pun hot FM pg td.

5577 : mmg x baik. i menyampah sgt ngan 'dia' tu.. isk3