Budak-budak bertuah

Monday, March 15, 2010

TAG

Siyes tak der idea pg ni~~ jawab tag dr sapa2 tah..
Ahahah~


1) Adakah anda rasa HOT??

hot ? hot n spicy kt KFC la.. tp kalau mkn KFC kt Kuchai Lama saya rasa nak baling je ke luar. X hot langsung. ekeke ...
Saya x hot la .. cool jew org nye..
kalau hot tu seksi.. Pun x seksi .. hot2 ngan En. Suami saya jew.. ekekeke

2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

Ok~


3) Cerita pasal gambar

hik3.. saya saja je nak riak/takbur/menunjuk2 saya pernah pergi I-City kt opismate2 saya.... ahahaha boleh x gitu..

4) Bila kali terakhir anda makan pizza??

Minggu lepas.. kt Kuchai Lama jugak.. bes tu KFC ngan Pizza sebelah menyebelah. baik mkn Pizza. x der la perasaan nak baling membaling.. hik3

5) Lagu terakhir anda dengar?

Nobody-wonder gurl

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
main Barn Buddy - sila add saya sebagai jiran anda dlm FB!!

7) Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
- kt rumah - Kak Cik
- belah suami - Alang
- arwah Atok panggil - mak Aye (sejenis ikan yg lebih terkenal ngan nama tongkol)
- lain2- Ayu.. sebab saya seorang yg ayu, lemah lembut dan bersopan santun serta berbudi bahasa.. (sila jangan muntah hijau) (>_<)

8) Tag lagi 8 orang
1- 1 orang
2- org kedua
3- org ketiga
4- dan seterusnya....
tag la diri anda sendiri

bla2.. skip la~ hik3

9) Persamaan antara kambing dan lembu

kedua-dua nya boleh di korban kan.

10 ) Perasaan buat tag ini.

x der perasaan

11) adakah anda tahu si rizman tu sengal?

mungkin juga.. tentu dia minta di urut2 mana2 yg sengal itu.. ha?? sapa tadi?

12 ) Gay or Less

2-2 tak.. hik3.. Bi pun x.. Ai suka laki ai je You! hak3



4 comments:

mamalieyna said...

kita dah terkena tag ni, tapi non ado mood nk jwb..gano tu?! hehe..

Ju@Lucky^Mummy said...

mamalieyna : jawab jgn x jawab.. he3..

LYaFRINA said...

errmmm xde ideal ker???
nanti try cari ideal kat jue..

** heheehe..
tag ni lya dh jwb la

Ju@Lucky^Mummy said...

LYaFRINA : hik3.. nak susu Ideal ke?