Budak-budak bertuah

Tuesday, March 23, 2010

Dah insaf.. tp buat balik.. isk3

Memula syok.. layan ni.. best sgt..
Tambahan lagi kawan2 dok hantar je barang baik2 setiap hari
Addictive sekejap..
hari2 mesti main.
pastu berenti sekejap..
jadi..
barang baik dlm kotak bertambah2
ada la dekat 100 barang.
isk3..
siap ada yg dah expired..
last2 saya jual separuh..
sebab tak mau penuh2 sgt
pening nanti..
kalau ada pun penat nak klik2 dia..
basah ketiak
seb baik pakai rexona
kuang2
*
*
*
*
*
*
*
hik3... tu maison saya x siap lagi.. ringan2 kan tgn membantu saya..

Satu lagi ni..
tetiap hari wajib masuk ..
hujan ka.. panas ka... tetap ku redah jugak..
Yang ni siap bertepuk mesra ngan en. suami saya..
sebab hr tu dia dah level atas dr saya..
kini saya sudah atas dia..
(aik.. cam pelik je statement ni.. hua.. hua.. :p)
Di sini..
*
*
*

Suma binatang ader.. anjing je belum beli lagi..
ada pig? huhu.. x pe.. sbb ai pakai glove.. hik3

anjing ada pun.. org pun buleh curik pe..
itu x penting..
sbb yg penting strategi..



bunga2an telah membantu menaikkan level serta menyumbang berjuta2 coins kepada saya..

*
*
*
di suatu hari yg indah.. seorng teman berchit-chat ngan saya.
Kawan : wow.. meriah kebun.
saya : hehehe.. tengkiu2
kawan : subur betul mcm tuan nya.. heee heeee
saya : huh.. pernah makan kasut crocs size 7 x?
kawan : x pernah
saya : so.. diam~!

hahaha wish i can say that.. part makan kasut tu x der.. saya cakap dlm hati je..
saya jawab : rezeki.. masa muda ni la..
*
*
*
ok.. fokus pada kerja & bisnes
jom lawat blog bisness saya



10 comments:

Siti said...

dulu siti suka main farm town kat FB tu..kat opis takde keja lain asyik la berkebun...skangd ah bosan dah..dah lama tak jgk kebunku itu...huhu

Ju@Lucky^Mummy said...

Siti : tu la.. sbnrnye saya dah bosan gak.. tp, kwn sibuk main.. join jugak sekali.. isk3.. kuat tol penangan FB nih..

Kamal said...

wow!! subur nye kebun..





p/s: apa kebaikan mengamalkan elken spirulina tu?

Azrul Hisham said...

mak aii..ada rimau tu..hehe

sekarang ni saya layan mafia wars & farmville je...

Azrul Hisham said...
This comment has been removed by the author.
Ju@Lucky^Mummy said...

Kamal : jaga baik punya mesti la subur ..

Elken spirulina ni merupakan makanan suplemen yg sempurna utk memperoleh kekuatan dan tahap kesihatan yg baik..

Antara kebaikan elken spirulina:
1. sumber pemakanan yg kaya dgn pelbagai zat
2.pembersih darah dan pembuangan toksin
3. mengurangkan keasidan badan akibat pengambilan makan berasid spt gula, kopi, soda dsb
4. membantu pengurangan berat badan disamping menambah kadar metabolisma
5. menguatkan sistem imune (daya tahan penyakit

6... 7.. 8.. tunggu entry sy yg seterusnya

Azrul Hisham : rimau tu sempena tahun Rimau 2010 ni..
Jadila jiran saya dlm Farmville.. heehee

Aujinz said...

hahahahha...

penagih tegar...:))

meh juin Social City plak..
tapi game tue agak mengong..best tapi mengong punye developer..

asik error jer..

Ju@Lucky^Mummy said...

isk2...

join social city..?? err.. larikkk...!!

aLyNnZ said...

ramai yg suker main game kat facebook tuhh..nsb baik kt umah lain xder line internet klau x alin pun sama gak kot?

Ju@Lucky^Mummy said...

aLyNnZ : haha.. jangan cuba.. nanti anda sengsara.. kuang3